Новини
30ЖОВ
«Національна збірна України серед ветеранів» здобула «Кубок Легенд українського футболу»

Напередодні матчу «Динамо» – «Шахтар», команди «Національної збірної України серед ветеранів» та «Збірна журналістів України» взяли участь в благодійному матчі за «Кубок Легенд українського футболу»

30 жовтня на київському стадіоні «Темп» відбувся благодійний футбольний матч за «Кубок Легенд українського футболу» між командами «Національної збірної України серед ветеранів» та «Збірна журналістів України».

Вболівати за команди на матч приїхали діти-переселенці зі Сходу України, військові та ветерани АТО.

Організаторами матчу виступили: Українська асоціація футболу, Українська Прем’єр-ліга, ТОВ «Агробізнес», Асоціація ветеранів футболу України та Інформаційне агентство «Центр новин».

В першому таймі здавалось сили були рівними, Ветерани загострювали атаки, а журналісти не давали вийти суперникам вперед. Але ситуація змінилась на 32-хвилині. Невдалий вихід з воріт голкіпера журналістів, привів “круглого” в ближній кут воріт. Відзначився голом Андрій Хомин.

Другий тайм розпочався з швидкого гола, вже на 38-й хвилині рахунок в матчі збільшився завдяки голу Сергія Шищенка. А ще за десять хвилин, ветерани Національної збірної України святкували впевнену перемогу завдяки голу Сергія Нагорняка – 3:0.

Журналісти декілька разів створили небезпечні моменти біля воріт суперника, але ті впевнено виконували настанови головного тренера Анатолія Дем’яненка, і не пропускали.

Таким чином, Ветерани Національної Збірної відігралися за 2016 рік, тоді на стадіоні “Локомотив”, товариський матч закінчився з рахунком 3:2 на користь Збірної журналістів України.