Новини
15БЕР
18 тур УПЛ буде проголошено Туром пам’яті на честь загиблих на війні представників футбольної фан-спільноти

Ми хочемо вкотре наголосити, що всі ми — члени однієї великої української футбольної сім’ї, а сім’ю, як відомо, не полишають у біді

Українська Прем’єр-Ліга спільно з фондом «Трибуна Героїв» ініціює всеукраїнську гуманітарну акцію на підтримку сімей загиблих воїнів, які у мирному житті були членами фанатського руху українських клубів.

Футбольна родина, кожен вболівальник і футболіст, кожен працівник клубів, кожен футбольний журналіст не забувають і шанують пам’ять своїх найкращих синів, які віддали життя за свободу і незалежність нашої Держави.

Наша футбольна родина завжди поруч, щоб втішити та полегшити біль втрати рідним полеглих Героїв.

Саме тому УПЛ започатковує нову традицію — проведення «Туру пам’яті», в рамках якого заплановано масштабний збір коштів, церемонії вшанування полеглих Героїв та відвідини матчів сім’ями загиблих воїнів. Першим «Туром пам’яті» буде 18-й тур VBET Ліги.

Всі матчі розпочнуться з хвилини мовчання на честь більш ніж 160 футбольних фанатів, що повернулися з війни «на щиті». Кожен вболівальник під час матчу, і кожен футбольний клуб зможе долучитись до проведення «Туру пам’яті» в рамках збору коштів для сімей полеглих фанатів.

Сподіваємось, що наша гуманітарна ініціатива стане шанобливою традицією не тільки в УПЛ, і згодом «Тури пам’яті» пройдуть у багатьох чемпіонатах Європи.