Новини
22ВЕР
Віктор Циганков: «Наша команда з нетерпінням чекає 22 вересня»

Один із лідерів «Динамо» ділиться очікуваннями від XVIII Суперкубка України

— Вікторе, цього разу, як і завжди, із хвилюванням чекаєте гри з «Шахтарем»?

— Звичайно! Найперше це матч, у якому розігрується офіційний титул, у таких зустрічах завжди приємно брати участь. А тим паче ігри з «Шахтарем» — завжди видовище, тому наша команда з нетерпінням чекає 22 вересня.

— Як ставитеся до того, що вдруге поспіль поєдинок відбудеться в Києві, а не в Одесі, як було багато років?

— У принципі, дуже добре. Приємно грати в Києві, бо це вдома, на своєму стадіоні. Можна краще підготуватися, бо не треба нікуди їхати.

— Традиційно Суперкубок України розігрується на старті сезону, а тепер — у другій половині вересня. Дещо незвично?

— В будь-якому разі, повторюся, це гра за трофей, тому команда готуватиметься виграти цей матч. Можливо, це навіть краще, бо ми підійдемо до матчу вже через ігри Ліги чемпіонів.

— Напевно, слідкували за «Шахтарем» цього сезону? Що можете сказати?

— У них з’явилося багато нових гравців, новий тренер і, можна сказати, нова філософія гри. Стиль дещо змінився. З другого боку, бразильці там і далі лідери… Перед Суперкубком наш наставник детально розбере суперника.

— «Динамо» від середини осені повернеться до ритму «два матчі в тиждень». Наскільки це складно, особливо для збірників, які після Євро фактично не мали повноцінної відпустки?

— Не знаю, кому як, а мені набагато приємніше грати так — через три дні на четвертий, аніж тиждень тренуватися між матчами.

— Торік для «Динамо» перемога в Суперкубку України стала заспівом до дуже успішного сезону, в якому команда взяла всі три титули. Такий же план у киян і на цей сезон?

— У нас такий план завжди, бо ми «Динамо». В усіх турнірах будемо намагатися витискати максимум зі своїх можливостей. Ті трофеї, які ми взяли, маємо й надалі залишати у себе.

Фото пресслужби ФК «Динамо».