Новини
21ВЕР
Сергій Нагорняк: «Ліон» переміг, та ще й у гостях… — гіршого бути не могло

Представник експертної ради УПЛ коментує єврокубкові виступи наших команд

Про «Шахтар»

— Багато хто напередодні називав «Хоффенхайм» аутсайдером групи, та реальність показала все дещо з іншого боку. «Гірники» провели різні тайми: поступались у першому й діяли з позиції сили в другому. Пропускали через помилки всієї задньої лінії. В цілому нічию можна визнати справедливою. Що цікаво, як на мене, головний негатив — результат паралельного матчу: те, що «Ліон» переміг, та ще й у гостях… — гіршого бути не могло. Тепер «МанСіті» не може дозволити собі прохолодного настрою на поєдинки з «Шахтарем». Іще одне: лігочемпіонські перспективи донеччан вирішаться після ігор із французами.

 

Про «Динамо»

— Засмутив не рахунок (хоча 2:2 удома неможливо оцінити задовільно), а зміст гри киян. Якщо брати його за основу, доведеться визнати, що 6-матчева безвиграшна серія не є випадковою. В будь-якому разі, з такої групи «Динамо» просто зобов’язане виходити. Якщо ні (у що я не вірю), це буде провал.

 

Про «Ворсклу»

— На мою думку, полтавці перебувають у найвигіднішому положенні серед усіх українських команд: до них немає великих очікувань, якщо вони здобудуть принаймні кілька очок для нашого коефіцієнту, ніхто про них і слова поганого не скаже. Як і в контексті зустрічі в Лондоні: Богдан Шуст, кажучи, що дві команди перебувають у різних вагових категоріях, висловився щиро й точно. У «Ворскли» немає досвіду виступів на такому рівні, тим паче проти таких команд. Добре, що підопічні Василя Сачка не опустили руки, продовжували боротись і забили два м’ячі. Мені здається, наші боротимуться за очки з «Карабахом», хоча, з другого боку, азербайджанці минулого року виступали в ЛЧ, тобто у них, як мінімум, міжнародного досвіду більше…