Новини
19СЕР
Зоря — Олімпік — 0:0, Ворскла — Маріуполь — 2:1

Полтавчани при Василю Сачко здобувають 30-ту домашню перемогу в УПЛ

Після завершення робіт із реконструкції стадіону ім. Бутовського до матчів групового раунду Ліги Європи «Ворскла» повернулася на рідну арену. У Полтаві цього вечора зустрічалися команди, які минулого сезону фінішували на єврокубкових місцях, тож поки незвично бачити ці колективи у нижній частині таблиці.

Після вояжу до Бордо в рамках третього відбіркового раунду Ліги Європи, на підопічних Олександра Бабича очікував не легкий візит до полтавчан. Й віддамо належне маріупольцям, які намагалися не поступатися супернику.

У першому таймі команди обмінялися забитими м’ячами. А після перерви обидва колективи мали можливості для переможного м’яча, але більше пощастило господарям: після автоголу Полегенько перемога за «Ворсклою», яка стала 30-ю домашньою при Василю Сачко.

«Зоря» після виснажливого вояжу до Браги в рамках третього відбіркового раунду Ліги Європи, приймала «Олімпік» й могла здобути 110 перемогу на своєму полі. Проте цього вечора команди вболівальників великою кількістю небезпечних моментів не порадували і як результат — нулі на табло.