Новини
08БЕР
Лука Гучек: “Чемпіонат України досить конкурентний, чекаємо на важку гру з “Ворсклою”

Захисник одеського “Чорноморця” напередодні матчу проти “Ворскли” поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги

У 20-му турі VBET Ліги одеський “Чорноморець” зіграє із полтавською “Ворсклою”. Перед цим матчем словенський захисник одеситів Лука Гучек поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги.

— Лука, наступний матч ваша команда проведе проти полтавської “Ворскли”. Як враження у вас справляє цей суперник?

— Ми знаємо “Ворсклу”, як дуже хорошу команду. Це сильний суперник, але ми достатньо добре готові до матчу з ними. На жаль, сьогодні я побачив, що ми гратимемо без глядачів. Однак, ми все ж чекаємо на хороший матч проти полтавців.

— Що скажете про свої фізичні кондиції? Наскільки ви набрали форму після зимової паузи?

— Я досить добре готовий. Ми провели інтенсивну підготовку у зимовий період у Туреччині, згодом продовжили працювати в Одесі. Відтак, ми підійшли до відновлення чемпіонату у непоганих кондиціях, але на жаль, ми почали грати пізніше і нам знадобився час на адаптацію. Тепер ми перебуваємо у хороших кондиціях і готові вирішувати наші завдання.

— Ви вже провели два офіційних матчі проти “Оболоні” та “Динамо”. Якими були ці ігри для вашої команди?

— У першій грі проти “Оболоні” ми не показали достатньо хорошої гри, не продемонстрували нашу найкращу сторону. Але вже у грі проти Динамо ми виглядали краще. Сподіваюся, від гри до гри ми виступатимемо все краще та краще.

— Що ви взагалі думаєте про рівень нинішнього чемпіонату України?

— Я думаю, що це досить конкурентоспроможний чемпіонат. Як ви можете побачити, будь-хто може перемогти будь-кого. Яскравий тому приклад — нічия “Вереса” та “Динамо” у цьому турі. Кожна гра дається нелегко, здобути перемогу у такому чемпіонаті досить непросто. Тому вважаю рівень чемпіонату досить високим. Сподіваюся, так буде і надалі, і в конкуренції команди ставатимуть сильніше.

— Впродовж чотирьох років матчі Української Прем’єр-Ліги відбувалися без глядачів на трибунах. Зараз, коли вболівальники повертаються на трибуни, що ви відчуваєте?

— Це досить непросто. Тому що ми граємо у футбол в першу чергу для глядачів. Сумно, коли стадіони порожні. Але ми зіграли дві гри та побачили чимало фанатів, зокрема, вболівальників Чорноморця. Набагато краще грати із присутністю вболівальників на трибунах, це абсолютно інша атмосфера. Маю надію, що ця ситуація поступово буде поліпшуватися та ми матимемо ще більше людей на трибунах.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги