Новини
03БЕР
Микита Шевченко: "Серед гравців “Зорі” найбільш небезпечним вважаю Герреро"

Воротар Олександрії поспілкувався із пресслужбою УПЛ напередодні матчу проти “Зорі”

У 19-му турі VBET Ліги "Олександрія" прийматиме "Зорю". Напередодні цієї гри пресслужба Української Прем’єр-Ліги поспілкувалася із воротарем господарів Микитою Шевченком про прийдешній матч, кондиції команди та повернення вболівальників на трибуни.

— Микито, як би ви оцінили власні фізичні кондиції за підсумками зимових зборів та першого офіційного матчу у VBET Лізі?

— Робота на зборах була не важкою, все нормально. Ми пройшли цей тренувальний етап без травм, відтак до офіційних матчів підготувалися добре.

— По грі у першому офіційному матчі проти "Шахтаря" ваша команда заслужила чимало компліментів. Наскільки ви задоволені діями команди у цій грі?

— Загалом, нам вдалося виконати усе, що планували. Не вийшло хіба забити гол.

—  Наступний матч у вас проти "Зорі", це не чужа персонально для вас команда. Що ви відчуваєте перед цією грою?

— Для мене це звичайний, рядовий матч. Я б не сказав, що маю якісь особливи відчуття на цей рахунок. 

— Хто найбільш небезпечний з атакувальних футболістів "Зорі"?

— Напевно, Герреро. Загалом, там мало людей залишилося з тих, з ким я грав у "Зорі". А загалом, якщо говорити про чинний склад, то виділив би саме Герреро.

— Зараз вболівальники повертаються на трибуни. Наскільки фактор їхньої присутності має вплив на ваші дії на футбольному полі?

— Ми дуже засумували за вболівальниками. Із ними зовсім інакша атмосфера. Коли глядачі є на трибунах, всім хлопцям було приємно, ми були раді, що нарешті на трибунах не порожньо. Це особлива аура, якої бракувало.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги