Новини
01БЕР
Желько Любеновіч: “Налаштовуємося на перемогу у матчі з "Металістом 1925"

Закарпатський "Минай" став одним із найактивніших учасників трансферного ринку під час зимової паузи у чемпіонаті України з футболу. У першому ж турі після поновлення VBET Ліги, підопічні Желько Любеновіча зіграли внічию з одним із лідерів чемпіонату - СК "Дніпро-1". 

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги поспілкувалася із головним тренером "Минаю" про трансферну кампанію взимку, перший офіційний матч цьогоріч, а також про прийдешню гру проти “Металіста 1925”.

— Желько, ваша команда багатьох приємно здивувала матчем проти “Дніпра-1”. Наскільки ви задоволені діями своїх хлопців у цьому матчі?

— Я дуже задоволений. Моя команда — справжні мужики. П’ять з половиною тижнів ми проводили тренування на штучному полі, і перша гра у Дніпрі була на натуральному газоні. Хлопці показали хорошу гру і це багато чого вартує, зіграти внічию 1:1 з одним із лідерів чемпіонату.

— Взимку "Минай" активно працював на трансферному ринку. Чи усі позиції, які хотілося, вам вдалося закрити?

— Ми дуже активно відпрацювали трансферне вікно, підписали 11 футболістів. Я задоволений тим, як ми попрацювали, але нам хотілося б ще підкріпити дві позиції до кінця трансферного вікна. 

— Попереду матч проти "Металіста 1925". Як би ви охарактеризували цього суперника? 

— Дуже хороший суперник з одним із найкращих тренерів в Україні. На нас чекає дуже важка гра, але ми налаштовуємося лише на перемогу.

— Чи мали ви якісь побоювання щодо самостійної тренерської роботи, коли погодилися очолити "Минай"?

— Ні, у мене не було побоювань. І навіть навпаки, я дуже чекав на цей шанс та був готовий до цієї роботи.

— Зараз з'явилася тенденція повернення вболівальників  на трибуни. Якщо "Минай" також отримає усі потрібні дозволи та люди прийдуть на стадіон, це допоможе вашій команді вирішити непросте турнірне завдання?

— Однозначно, 100% присутність вболівальників нам допоможе. І будемо сподіватися, що вже у грі з Металістом 1925 побачимо наших вболівальників на трибунах.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги