Новини
06ЛИС
Остап Притула: "Оболонь" вміло грає на контратаках, саме цим вони набирають бали"

Львівський "Рух" та київська "Оболонь" закриватимуть програму 13-го туру чемпіонату України з футболу. Напередодні цього матчу пресслужба Української Прем’єр-Ліги поспілкувалася із півзахисником львівської команди Остапом Притулою, який розповів про очікування від зустрічі із "пивоварами", а також про виступи "Руха" у поточному чемпіонаті.

– Остапе, попереду гра проти "Оболоні". І хоча ваша команда виглядає фаворитом, "Оболонь" цього сезону видала кілька непоганих матчів та навіть вибила "Динамо" з Кубку України. В чому головна небезпека цієї команди?

–  "Оболонь" – хороша, згуртована команда, доволі непогано обороняється і добре вибігає в контратаки. Думаю, саме цим вони здобувають залікові бали.

– "Рух" багато кого здивував у поточному чемпіонаті, але в якийсь момент команда дещо пригальмувала, зігравши у нульові нічиї проти "Минаю" та "Олександрії", згодом програли "Дніпру-1". Чому так сталося, на твою думку?

– Не бачу в цьому нічого страшного, це футбол. У футболі буває все, головне – не опускати руки та рухатись далі, старатись вигравати кожен матч.

– Цього сезону ти зіграв лише у шести матчах. Як оцінюєш власну форму станом на поточний момент?

– Після зборів дуже добре себе почував. Завоював місце в основному складі, після гри з ЛНЗ отримав пошкодження, потягнув м'яз. Через це пропустив одну гру, після чого треба знову входити у тренувальний процес. Через пару турів також отримав пошкодження плеча, потихеньку відновився і Слава Богу почуваю себе добре.

– У "Руха"хороша академія і зараз в команді грає чимало її вихованців. В чому секрет успіху клубної академії, на твою думку?

– Академія справді найкраща в Україні і одна з кращих у Європі. На мою думку, успіх – в згуртованості, з самого малечку за тобою дивляться тренери, які працюють в структурі клубу, вони спілкуються з тренерами U-19 і основної команди. Кожен одне одного знає, це допомагає.

– Який результат команди за підсумками першого кола для тебе буде позитивним?

– Не люблю забігати наперед. Повторюсь, наша задача – у кожній грі перемагати, а там вже подивимся, на якому місці ми будемо.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги.