Новини
02СЕР
Жеребкування єврокубків для українських команд

Сьогодні, 2 серпня, в Ньоні, у штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування відбіркових етапів європейських клубних турнірів сезону 2022/23 років

Ліга чемпіонів

Представник України «Динамо» в третьому кваліфікаційному раунді (Q3) зіграє з австрійським «Штурмом» (Грац). Ігри відбудуться 3 серпня (вдома) і 9-го (Грац).

У разі успішного проходження цього етапу змагань, кияни в раунді плей-офф (Q4) зустрінуться з переможцем пари «Бенфіка» (Португалія) — «Мідтьюлланд» (Данія). Ігри відбудуться 16/17 серпня (вдома) і 23/24-го (Лісабон).

Ліга Європи

Повпред України «Дніпро-1» стартує в раунді плей-офф Ліги Європи. Дніпряни зустрінуться з переможцем пари АЕК (Кіпр) — «Партизан» (Сербія). Ігри відбудуться 18 серпня (вдома) і 25-го (Белград).

Ліга конференцій

Представник України «Зоря» у третьому кваліфікаційному раунді (Q3) зіграє з клубом «Університатя Крайова» (Румунія). Матчі відбудуться 4 серпня (вдома) і 11-го (в гостях).

У разі успішного проходження цього етапу змагань, луганці в раунді плей-офф (Q4) зустрінуться з переможцем пари «Лугано» (Швейцарія) — «Хапоель» Беер-Шева (Ізраїль). Ігри відбудуться 18 серпня (вдома) і 25-го (в гостях).