Новини
26КВІ
«Тренування із зіркою» в Одесі від УПЛ і ТМ Skoda

Українська Прем’єр-Ліга та її автомобільний партнер ТМ Skoda провели з ФК «Чорноморець» Всеукраїнську акцію «Тренування із зіркою»

Четвергового весняного ранку збірна команда Skoda, а це співробітники й клієнти дилерського центру «Базис Авто» завітали на одеський стадіон «Чорноморець», де отримали змогу вперше потренуватися і зіграти матч із професійними футболістами.

У заході взяли участь гравці «Чорноморця» Максим Третьяков, Іван Матяж, Дмитро Безрук, Євген Смірнов, Бамба та Гуті під керівництвом тренера Романа Кожуховского.

Для гостей професіонали влаштували справжній майстер-клас. Після показового тренування учасники провели товариський матч (два тайми по 15 хвилин). Основний час переможця не виявив, отож довелося пробивати післяматчеві пенальті, де у підсумку перемогла… дружба!

Емоції гравців команди Skoda важко було описати словами. «Дуже приємно, коли про клієнтів, які придбали авто кілька років тому пам'ятають і запрошують на такі заходи. Потренуватися, пограти, а потім ще й забити гол із пенальті професійному воротарю це найсильніші емоції, які мені довелося пережити останнім часом. Особлива подяка організаторам за таку можливість», — розповів один із гравців команди Skoda.

Після перепитій на полі учасники обмінялися емоція та враженнями, сфотографувавшись потім біля автомобіля Skoda. Подібні міні-футбольні дружні матчі — це не лише крок до популяризації футболу, але й шлях до єднання уболівальників та прихильників футбол з професіональними футболістами. Подібні заходи завжди супроводжує весела дружня атмосфера, яка надовго заряджає позитивним настроєм.

Акція «Тренування із зіркою» триває. Отож, незабаром чекайте на захід за участі вашої улюбленої команди.