Новини
21КВІ
ЧОРНОМОРЕЦЬ — ОЛЕКСАНДРІЯ — 1:3, СТАЛЬ — ЗІРКА — 1:1

Одесити погіршують своє турнірне становище

«Волею календаря» в двох матчах 28 туру, які почались о 14:00, зустрілися чотири команди, котрим, як мовиться, «кров із носа» потрібно було перемагати. Вийшло ж так, як вийшло, і хтозна: можливо, для когось нинішні результати матимуть вирішальне значення…

Спільною рисою обох поєдинків стали: домінування середнього темпу, рваний ігровий ритм і пристойна кількість забитих м’ячів. Також в обох випадках фінальний результат можна визнати справедливим, хоча в Одесі та Кам’янському «сюжет» подій розвивався по-різному.

У Південній Пальмірі гості, забивши два м’ячі в дебюті, отримали комфортний рахунок, відтак успішно грали на його утримання. Лише на початку другого тайму, скоротивши результат, одесити стали нагнітати, розхитуючи впевнену оборону олександрійців, однак моментів у їхньому виконанні було недостатньо, а гол Поляруса зняв питання про переможця.

На «Оболонь-Арені» виграш був більше потрібен господарям — це зваживши на турнірну таблицю. Втім, здається, підсумкова нічия на користь обом командам: «Зірці» — бо догравала в меншості, «Сталі» — бо довелося відіграватись, тим паче з добре вишколеним суперником.

Отже, програвши 1:3, одесити погіршують своє турнірне становище, натомість кам’янчани та кропивничани й далі в «зоні ризику».