Новини
04ВЕР
Зірки УПЛ: Максим Прядун

Одне з відкриттів старту сезону

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Нападника «Зірки» характеризує експерт Олег Венглинський:

Характеристика. Центральний нападник, який забиває у двох останніх турах. Причому, що важливо, відзначити, сам шукає моменти, а не чекає, коли голева ситуація виникне без його участі.

«Плюси» в грі. Швидкість. Іще Максим дуже витривалий і працездатний: усі 90 хвилин він, як кажуть, дає швидкість і тримає темп. Уміє відкриватися. Має хорошу координацію та пристойний дриблінг.

«Мінуси» в грі. Гра головою й антропометрія. Також інколи випадає із загальнокомандної гри.

Перспективи. Той, хто забиває, завжди — так чи інакше — є лідером команди. Відрадно, що Прядун адекватно сприймає довколишню дійсність і розуміє, що йому є куди рости. Вже сьогодні на нього з’явився попит, а наприкінці сезону, якщо він продовжить фахове зростання, перейде в клуб із вищими турнірними завданнями.