Новини
31СЕР
Зірки УПЛ: Михайло Сергійчук

Ключова постать атаки команди з Рівного

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Нападника «Вереса» характеризує експерт Сергій Нагорняк:

Характеристика. Форвард таранного типу, котрий влітку повернувся до Рівного й одразу застовпив місце в основі. Футболіст, на котрому значною мірою тримається вся гра команди в нападі.

«Плюси» в грі. Насамперед швидкість. Також треба відзначити, що Сергійчук мобільний, дуже працездатний і витривалий, надзвичайно чіпкий у єдиноборствах. Має міцну, «збиту» статуру. Може обіграти один в один, хоча техніка не належить до його «козирів». Знаю, що Михайло самовіддано працює на тренуваннях, багато часу проводить у тренажерному залі.

«Мінуси» в грі. Головний — мало забиває (хоча це притаманно майже всім українським нападникам). Не дуже добре грає головою (ймовірно, через невисокий зріст). Не завжди ефективний у комбінаційних діях.

Перспективи. Навесні, коли Сергійчук виступав за «Олімпік», у нього був спалах, коли він забивав у кількох матчах поспіль. Якби то був не короткий спалах, а тривалий голевий період… Утім, йому всього 26, у нього ще є час.