Новини
12ЛИС
Огляд матчів 15-го туру Чемпіонату U-21

Що не результат то несподіванка: озброївшись таким гаслом, провели черговий тур молодіжні команди клубів УПЛ

Тут тобі й поразка «Шахтаря» в Полтаві, і невдача «Карпат», і бойова нічия «канонірів» з другим лідером чемпіонату.

«ДЕСНА» «ЧОРНОМОРЕЦЬ» 0:2 (протокол матчу)

Лише в даному випадку результат більш-менш прогнозований, тим більш, що одесити впіймали господарів на помилці вже на 7-й хвилині (покарав Штогрін). Свої нагоди чернігівці не використали, а по перерві на них посипалися нещастя: старший товариш із першої команди Коберідзе вилучився, а під кінець на Галстяна ще й автогол записали.

«АРСЕНАЛ» «ОЛЕКСАНДРІЯ» 1:1 (протокол матчу)

Тут гості аж ніяк не мали наміру втрачати очки, аби продовжувати невпинну погоню за іншим столичним колективом — динамівським. Та підсилені нещодавніми новачками (Ларін, Козак) та Пірісом (він саме й відкрив рахунок на 49-й) «каноніри» могли й виграти, аби не рятівний удар Костенка за дві хвилини до закінчення основного часу. Тож відставання від «Динамо» збільшилося до п’яти очок, натомість «Арсенал» піднявся на третій щабель турнірки.

«ЛЬВІВ» «ОЛІМПІК» 1:3 (протокол матчу)

Післяматчевому обуренню керманича «городян» Романа Гданського не було меж: ще б пак, його команда виграла перший тайм завдяки голу Кисленка, та повністю провалила другий! Дещо зверхньо, по-піжонськи, граючи в обороні, вона пропускала голи на будь-який смак, зокрема, й з пенальті.

«ЗОРЯ» «КАРПАТИ» 3:2 (протокол матчу)

За схожим сценарієм розгубили перевагу й інші львів’яни, ось тільки вели вони з різницею у два м’ячі — 2:0 вже на 22-й хвилині! Та дуже доречним виявилося для луганців одужання Луньова: Максим забив двічі, у тому числі й переможний у дальню «дев’ятку» на 85-й!

«ВОРСКЛА» «ШАХТАР» 1:0 (протокол матчу)

У третьому матчі поспіль суперники залишають чемпіона без перемоги. Цього разу «гірників» засмутив гол Одарюка (окрім нього першу команду презентували Гіоргадзе, Саків і Карека), було і ще одне взяття донецьких воріт, та арбітр його відмінив. Потужний штурм гостей було відбито, полтавчани взяли шосте місце.

«ДИНАМО» — «МАРІУПОЛЬ» — 4:1 (протокол матчу)

Вочевидь, лідера поточної першості дуже образив гол гостей вже на 7-й хвилині, і вони вже до 27-ї забили у відповідь аж чотири! Відзначалися винятково лідери молодших збірних, їхній наставник Юрій Мороз пояснив таку нещадну «відсіч» бажанням своїх підопічних перемогти.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)