Новини
13СЕР
Огляд матчів 4-го туру Чемпіонату U-21

4-й тур вийшов трохи скороченим, зате і з сенсаціями, і з купою голів

«ШАХТАР» — «ВОРСКЛА» — 0:2 (протокол матчу)

Найбільш неочікуваний результат гримнув в першому ж поєдинку. Гірники на своєму полі двічі наразилися на голи полтавців: спочатку після розіграшу кутового, потім в результаті контратаки. Валерій Кривенцов зізнався, що «Шахтарю» поки що бракує виконавців, аби демонструвати комбінаційний футбол. Відзначимо, що другий гол на рахунку екс-динамівця Лиги, котрий забив через 16 хвилин після виходу на заміну.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ДЕСНА» — 1:0 (протокол матчу)

Чернігівці отримали чергову поразку й опинилися на останньому місці в турнірці. В одеситів досить неочікувано напередодні сталася заміна старшого тренера: в цьому матчі діями команди керував вже не Андрій Ущаповський, а Альберт Ковальов. Дебютні три очка презентував коучу Михайло Плохотнюк з пенальті.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «АРСЕНАЛ» — 1:2 (протокол матчу)

Ще одна сенсація сталася на КСК «Олімп» в Олександрії: каноніри здобули свою другу перемогу поспіль. При цьому до 77-ї хвилини гості вели в рахунку 2:0, й лише тоді дозволили очільнику таблиці відіграти один гол.

«КАРПАТИ» — «ЗОРЯ» — 7:1 (протокол матчу)

Львів’яни старанно налаштовувалися виграти третій з чотирьох стартових домашніх поєдинків, але, видно, що навіть перестаралися. Для міцної «Зорі» такий рахунок, звісно, болючий удар, тому після матчу Володимир Микитин, за власним зізнанням, і посварив, і водночас підтримав підопічних, щоб, мовляв, «голови не опустили».

«ОЛІМПІК» — «ЛЬВІВ» — 6:1 (протокол матчу)

Ось чому «Десна» опинилася останньою: «олімпійці», котрі не взяли у трьох попередніх турах жодного очка, взялися до справи серйозно. Саме вчасно із першої команди наспів десант помічників, вони й були солістами — Геннадій Пасіч забив двічі, ще по одному поклали Морозенко із французом Тейшейрою, долучився до розгрому й захисник Снурніцин, учасник нещодавнього Євро U-19.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)