Новини
22ЧЕР
В Одеській області триває підготовка до матчу за Суперкубок України

Президент Української Прем'єр-Ліги Томас Грімм зустрівся із головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом Степановим, аби обговорити підготовку до матчу і організацію заходів безпеки

В Одеському регіоні 21 липня відбудеться матч за Суперкубок України, де за перемогу змагатимуться команди «Шахтар» та «Динамо». Президент УПЛ Томас Грімм обговорив з головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом Степановим підготовку до матчу і організацію заходів безпеки.

Томас Грімм подякував за підтримку і запевнив, що УПЛ і надалі планує проводити такі футбольні турніри в Одеській області.

«У багатьох моментах ми покладаємося на вашу підтримку, адже розуміємо, що питання безпеки є досить делікатним. Ми вдячні за розуміння. Ваша підтримка дає мені упевненість», — підкреслив Томас Грімм.

У свою чергу Максим Степанов відзначив, що регіон надаватиме всіляку підтримку в підготовці до матчу за Суперкубок України.

«Уже традиційно Суперкубок України проведуть в Одеському регіоні. Хочу запевнити, що ми надаємо усіляку підтримку, як під час підготовки, так і під час проведення матчу. Це стосується, зокрема, заходів безпеки. Я вже розглядав це питання на нарадах із правоохоронними органами, у нас є відповідний досвід, і ми зробимо все необхідне, аби матч став дійсно святом футболу і пройшов у безпечних умовах. Мені випала честь очолити Федерацію футболу Одеської області, і це додатковий стимул, аби Суперкубок проводився на високому рівні», — підсумував Максим Степанов.