Новини
21ЧЕР
Президент УПЛ Томас Грімм зустрівся з мером Одеси

Президент Української Прем'єр-Ліги Томас Грімм обговорив з мером Одеси Геннадієм Трухановим проведення в Південній Пальмірі матчу за Суперкубок України та Фестивалю футболу

У ході діалогу сторони обговорили організаційні питання проведення футбольного матчу за Суперкубок України між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Динамо» (Київ) на стадіоні «Чорноморець» і традиційного Фестивалю футболу, який передуватиме матчу.

У цьому році 21 липня відбудеться 15-й розіграш Суперкубка. З нагоди ювілею після закінчення матчу над стадіоном «Чорноморець» буде організовано піротехнічне шоу. У свою чергу, навколофутбольне шоу триватиме з 17 по 21 липня 2018 року.

З 17 липня і до проведення матчу на Приморському бульварі працюватиме Промозона. Ще одним цікавим заходом стане турнір з кіберфутболу. А в парку ім. Т. Шевченка пройде аматорський легкоатлетичний забіг на підтримку поєдинку. І, звичайно ж, не обійдеться без традиційної презентації матчу й урочистої зустрічі Суперкубка.

Також Томас Грімм і Геннадій Труханов обговорили напрямки співпраці Одеської міської ради та Української Прем'єр-Ліги з метою популяризації та розвитку футболу в Одесі. Президент УПЛ зазначив, що вперше відвідав Одесу, місто справило на нього незабутнє враження.

«Рівень міста в плані спортивної інфраструктури та розвитку спорту — досить високий. Зі свого боку, я хотів би висловити надію, що Одеса завжди буде частиною великої футбольної сім'ї», — зазначив Томас Грімм.