Новини
22ТРА
Огляд матчів 24-го туру Чемпіонату U-19

Аби не відставати від «старших товаришів», цими вихідними визначилася з чемпіоном і юніорська першість України

Як і минулого сезону поза конкуренцією виявилися юнаки з «Динамо», ще за два тури до фінішу вони втекли від конкурентів на недосяжну відстань.

«СТАЛЬ» — «ОЛІМПІК» — 1:1 (протокол матчу)

Через ураган із градом, що пройшовся Київською областю у суботу, матч у Лютежі було припинено на 63-й хвилині. За рахунку 1:1. Догравання відбулося оперативно, наступного дня, та «олімпійці», маючи чудові нагоди для взяття воріт, нічиєю «подякували» господарям за гостинність.

«ЗОРЯ» — «ВЕРЕС» — 1:2 (протокол матчу)

Напрочуд упевнено почувається під завісу чемпіонату його рівненський дебютант, штампує перемогу за перемогою. Навіть, якщо й не наздожене треті «Карпати», то своє четверте місце навряд чи віддасть. Тим більш, основного конкурента він щойно переміг та ще й на його полі. На 47-й хвилині гості вели завдяки влучним пострілам Міщука й Ременяка, за честь господарів постояв лише Давронбек Азізов.

«ШАХТАР» — «АРСЕНАЛ» — 1:1 (протокол матчу)

Найближчий динамівський переслідувач, «Шахтар», винен у достроковому чемпіонстві суперника сам. Бо втратив очки там, де їх, певне, не сподівався знайти й сам «Арсенал». Каноніри, що борсаються на дні таблиці, могли й виграти (Аверін забив ще на 25-й), бо вели в рахунку аж до 85-ї хвилини. Гірників із оновленим тренерським штабом (Михайло Старостяк та Олександр Ситник) врятував від дошкульної поразки Ілля Шевцов.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 0:1 (протокол матчу)

У цьому матчі було призначено два пенальті, ось тільки одесит Ратушняк свій реалізував, а форвард господарів Хрієнко не забив. Моряки продовжують боротьбу за потрапляння до чільної п’ятірки.

«ВОРСКЛА» — «ДИНАМО» — 1:1 (протокол матчу)

Кияни не поспішали забивати, хоча перемога була для них вкрай важлива, аби достроково виграти чемпіонські перегони. Лише у другому таймі Янаков вивів столичних гостей уперед, приблизно в цей же час стало відомо, що «Шахтар» спіткало нещастя у Щасливому. Під завісу матчу «ворсклянин» Кожевніков рахунок зрівняв, але настрій динамівцям, певне, не зіпсував. Вони — чемпіони!

«КАРПАТИ» — «МАРІУПОЛЬ» — 7:1 (протокол матчу)

До 75-ї хвилини галичани спокійнісінько й комфортно вигравали із рахунком 3:1. Що спричинило подальший феєрверк, сказати ствердно важко. Можливо, також дізналися про невдачу «шахтарів», але в атаці господарі зафеєрили з новими силами. Свій другий гол забив Пецків, протягом 10 хвилин після виходу на заміну дублем відзначився й Дудинський. Окрім голів на приазовців посипалися ще й червоні картки...

«СКАЛА» — «ЗІРКА» — 3:0 (протокол матчу)

Зважаючи на хронічні невдачі у весняних турах стрийській команді необхідна була перемога. Принаймні, для підняття бойового духу, яким вона так славилася раніше. Голи лідерів — Фоміна, Герега й Ісаєва не лише його повернули, вони ще й принесли три очка та дозволили обійти у таблиці «Олімпік» із «Ворсклою».

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)