Новини
14ТРА
Огляд матчів 31-го туру чемпіонату України U-21

Враховуючи обопільні помилки лідерів молодіжної першості, після цього туру «Динамо» могло повернути собі перше місце, «Шахтар» же взагалі міг бути оголошений чемпіоном…

 Нічого цього не сталося: обидва претенденти на золото програли.

Відзначимо, що розпочався тур бурхливо, у двох перших матчах було забито аж 14 м’ячів, та потім все прийшло в «норму».

«ЗІРКА» — «ЗОРЯ» — 4:4 (протокол матчу)

Здавалося б, у тренера луганців не було приводів для хвилювання: на 34-й хвилині його команда вела у рахунку 3:0. Хоч потім і пропустила, та швидко відновила відрив у три м’ячі. Що сталося потім, не зміг пояснити навіть тренер «Зорі» Володимир Микитин, відзначив тільки, що атака зіграла настільки ж гарно, наскільки невдало діяв захист.

«ОЛІМПІК» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 3:3 (протокол матчу)

Щойно повернувшись із табору студентської збірної України (виграв із нею турнір «Карпатський простір», забив чотири голи і став найкращим гравцем змагань), нападник одеситів Андрій Штогрін відзначився й за клуб. Невдовзі Дмитро Семенів рахунок подвоїв, так і пішли на перерву. Пропустивши після неї двічі, моряки зусиллями Сабліна ще раз спробували взяти три очка, та удар Глиняного на 79-й змусив гостей ними поділитися.

«СТАЛЬ» — «ВЕРЕС» — 1:1 (протокол матчу)

Господарі мали чудову нагоду наздогнати рівненців у таблиці. На 20-й хвилині наблизив їх до успіху гол Ігоря Нехаєва, та за десять хвилин до завершення матчу Ченакал надію вкрав. «Сталь» хоч і не програла, але залишилася передостанньою в турнірці.

«МАРІУПОЛЬ» — «ВОРСКЛА» — 0:1 (протокол матчу)

Господарі, котрі входили в групу команд-претендентів на третє місце, достроково вибули з перегонів. Не зуміли на своєму полі переграти команду, яка ще раніше втратила турнірну мотивацію. Прикрість тим більш неприємна, що вирішальний гол на початку другого тайму залетів від свого ж гравця.

«КАРПАТИ» — «ДИНАМО» — 2:1 (протокол матчу)

Сподіваючись на похибку «Шахтаря» динамівці мусили брати всі свої очки. У Львові, на «Україні», не вдалося розжитися жодним... Допоміг галичанам досвідчений форвард Акулінін, вже у другому таймі він відкрив рахунок, подвоїв його з пенальті Толочко. Гол Булеци на третій компенсованій — мала втіха.

«ШАХТАР» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:1 (протокол матчу)

Неозброєним оком видно, наскільки прагне молодь Андрія Купцова здобути бронзові нагороди. Вискочивши із засідки, вона спочатку посунула із третьої сходинки «Карпати», а тепер щосили намагається втримати взяту висоту. Не став на заваді навіть донецький лідер, символічно, що переможний гол забив чи не найкращий гравець олександрійської молодіжки Вадим Гранчар.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)