Новини
07ТРА
Огляд матчів 22-го туру Чемпіонату U-19

«КАРПАТИ» — «ШАХТАР» — 3:1 (протокол матчу)

Вочевидь, пережита пригода аж ніяк не вплинула на хлопців Андрія Тлумака, бо ще до перерви вони забили двічі. Відразу після відпочинку бомбардир Кузьменко скоротив розрив і зрівнявся з одноклубником Кащуком (в обох по 11 забитих м’ячів), який навесні грає вже в команді U-21. Та на 75-й Лях із пенальті повернув перевагу у два голи. На стільки ж очок «Карпати» тепер відстають в таблиці саме від гірників.

«ЗІРКА» — «ДИНАМО» — 0:3 (протокол матчу)

Лише одне точне влучання — і динамівці мали святкувати голевий ювілей: 400 забитих у юніорських чемпіонатах. Можливо, хлопці Ігоря Костюка перехвилювалися, може, спеціально відтягували приємний момент, але перший тайм завершився унічию — 0:0.

На 61-й хвилині воротар господарів справився з ударом Янакова, та на добивання вчасно встиг Максим Духан. Його точний удар увійде в історію клубу. Довести матч до переможного завершення за добрячої спеки вже було справою техніки.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «МАРІУПОЛЬ» — 2:2 (протокол матчу)

Завдяки голам Мурзи й Вискребенцева приазовці виграли перший тайм і продовжували небезпідставно мріяти про потрапляння до чільної п’ятірки. Господарі ж, як виявилося, в жодному разі здаватися не збиралися й відіграли по перерві обидва голи. Заразом «допомігши» маріупольцям посунутися на одну сходинку в таблиці: тільки не вгору, а вниз.

«ВОРСКЛА» — «ВЕРЕС» — 0:3 (протокол матчу)

Відчайдушно прориваючись якнайближче до чільної трійки, юніори «Вереса» здобули чергову перемогу. Легкою вона не була, однак три м’ячі гості із Західної України забили. Авторів двох з них — Ореста Тягло й Олега Горіна — наставник юніорської збірної України (U-18) Сергій Попов викликав на збір і повіз здобувати Кубок Словаччини.

«СКАЛА» — «ОЛІМПІК» — 2:0 (протокол матчу)

Протягом п’яти турів не перемагала «Скала», втратила очки навіть у двобої з невдахою «Арсеналом», тож настав час перемагати. Хоча олімпійці відбивали напади стрийчан понад годину, та потім не витримали. І не втримали Юрія Черепущака, на його рахунку дубль за 9 хвилин.

«ЗОРЯ» — «АРСЕНАЛ» — 5:0 (протокол матчу)

Наступаючи на п’яти «Вересу» луганці не просто взяли три очка, а з розгромом. По два голи забивали Білоцерковець і Мильченко, одненького поклав захисник Ігор Решетов. Відставання від рівненців вимірюється лише одним турнірним балом.

«СТАЛЬ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 2:5 (протокол матчу)

Розтягнутий тур (розпочався ще у минулий четвер) завершився вчора найрезультативнішим двобоєм. На три голи одеситів (два з них на рахунку Плохотнюка) каменчани відповіли дублем Устименка під завісу першого тайму. Однак по перерві наздогнати суперника не вдалося: ближче до фінального свистка Прильопа й Шонія знову довели перевагу моряків до трьох голів.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)