Новини
23КВІ
Огляд матчів 28-го туру чемпіонату України U-21

Дозволивши «Шахтарю» наздогнати себе на верхівці таблиці, динамівці позбавили себе права на похибку

Тож у цьому турі навіть перестрахувалися: не просто перемогли «Олександрію», а розгромили її на її ж полі. Однак і гірники тепер не відстають. Цього разу дісталося «Ворсклі», що ніяк не може виборсатися з останнього місця у першій шістці.

«СТАЛЬ» — «ЗІРКА» — 0:3 (протокол матчу)

До останнього не здається кропивницька молодіжка: у битві аутсайдерів вона розгромила, ще й на виїзді, передостанню команду таблиці. Фальковський із Довгим забили по разу в кожному з таймів, а крапку поставив на 3-й компенсованій хвилині Боздаган’ян.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ДИНАМО» — 1:5 (протокол матчу)

Вочевидь, участь у кубковій перемозі в складі першої команди надихнула молодого хавбека динамівців Алібекова, і на 21-й хвилині Ахмед поклав початок розгрому. Подвоїв рахунок Русин, що нарешті, здається, набрав бойову форму після травми (закріпив враження Назарій другим голом на 90-й). У першому випадку асистував йому Лєднєв, невдовзі Богдан забив і сам. Ще раз у свої ворота поцілив Шкіндер. За господарів забив Шендрік із першої команди, який поступово повертається у гру після дуже довгого відновлення.

«ШАХТАР» — «ВОРСКЛА» — 2:0 (протокол матчу)

Майже годину розкачували захист гостей гірники, але щоразу опинялися перед ним безпорадними. Лише на 57-й Глагола пробив Каневцева. А ще через 10 хвилин гості не втримали Кащука, після чого доля матчу була вирішена.

«КАРПАТИ» — «МАРІУПОЛЬ» — 1:1 (протокол матчу)

Так і не поділили третє місце в таблиці львівський та маріупольський колективи. Амбросій Чачуа, що давно вже не є гравцем основи першої команди, у другому таймі вивів галичан уперед. Та під завісу поєдинку черговий, вже 15-й гол у цій першості забив Бугай. Наразі Владислав продовжує упевнено очолювати бомбардирські перегони (у Русина з Лєднєвим — по 12).

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ВЕРЕС» — 3:1 (протокол матчу)

Поступившись у минулому турі «Зірці» одесити програли й перший тайм домашнього двобою з «Вересом». Тож дуже доречним виявився на 52-й хвилині гол списаного Фроловим із основного складу «моряків» Миколи Мусолітіна. І майже відразу Семенів вивів господарів уперед. Кінцівку матчу прикрасили вилучення Плохотнюка (наступного дня за юніорів «Чорноморця» він відзначиться голом) та третій м’яч у виконанні Свірчука.

«ОЛІМПІК» — «ЗОРЯ» — 4:0 (протокол матчу)

Навіть поразка беззаперечного лідера другої шістки виглядала б несподіваною, що вже казати про таке фіаско... Донеччани забивали, як хотіли, розпочав захисник збірної Счастливцев, продовжив хавбек Масікевич, завершив дублем (після виходу на заміну!) Ілля Глиняний. Відзначимо й «сухий» матч 19-річного кіпера Богдана Безкровного, що вже двічі з’являвся в заявці на гру першої команди «Олімпіка».

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)