Новини
17КВІ
Огляд матчів 19-го туру Чемпіонату U-19

Слідом за молодіжним програв свій поєдинок і юніорський колектив — на виїзді «Вересу». «Шахтар» матч виграв і наблизився до лідера на відстань трьох очок.

«МАРІУПОЛЬ» — «ВОРСКЛА» — 0:0 (протокол матчу)

Полтавчани дуже гідно відіграли з донецькими командами: у минулому турі обіграли «Шахтар» (2:1), цього разу не поступилися в гостях приазовцям. За словами тренера гостей Вадима Мандрієвського, чимала в тому заслуга й кіпера Дмитра Різника, котрий вже не перший матч проводить на нуль.

«ШАХТАР» — «СТАЛЬ» — 5:0 (протокол матчу)

Хай не вводить в оману кінцевий результат — незважаючи на потуги гірників, перший тайм «сталевари» теж відіграли на нуль. Щоправда, по перерві протрималися лише до 57-ї хвилини, коли вилучився їхній захисник і капітан Куценко. Буквально відразу Чех відкрив рахунок, через три хвилини Мате з пенальті його подвоїв. Далі було...

«ВЕРЕС» — «ДИНАМО» — 2:1 (протокол матчу)

Чинний чемпіон і лідер нинішньої першості по-господарськи забив ще в першому таймі й виграв його (Наумець відзначився увосьме в цьому чемпіонаті). Та по перерві гостей наче підмінили, попри заклики своїх тренерів вони припускалися помилок, за що й були покарані двічі з інтервалом у 10 хвилин — спочатку Олексівим, а згодом Дахновським.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ЗІРКА» — 1:1 (протокол матчу)

Забивши вже на 16-й хвилині «моряки» не збільшили перевагу, натомість під завісу тайму пропустили дошкульну відповідь від Хруленка. Відчайдушно, але не без бонусів відзахищалися гості у другому таймі й повезли до Кропивницького повноцінну нічию.

«ОЛІМПІК» — «КАРПАТИ» — 0:2 (протокол матчу)

І в цьому матчі підсумок не досить чітко висвітлює перебіг подій. До 89-ї хвилини на табло стадіону «Зміна» у Білій Церкві палали нулі. А потім для господарів сталася перша прикрість (автогол Таловєрова і червона картка Тищенку), на 4-й компенсованій — галичани зусиллями Желізко забили таки з гри.

«АРСЕНАЛ» — «СКАЛА» — 1:1 (протокол матчу)

Каноніри нарешті перервали свою шестиматчеву програшну серію, відібравши очки у справді міцної «Скали». При цьому кияни пропустили першими, та спромоглися на 71-й хвилині відповісти голом Перепилиці. Утім, цей бал навіть близько не допоміг команді зрушити з останнього місця.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ЗОРЯ» — 1:3 (протокол матчу)

Дуже впевнено, по-хазяйськи провели цей матч гості: у першому таймі гол з пенальті, по перерві ще два. Пропустили вже в компенсований час, тоді ж ще й примудрилися заробити вилучення. Та три очка здобули, залишилися на шостій позиції та відірвалися від «Олександрії» вже на чотири бали.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)