Новини
10КВІ
Огляд матчів 18-го туру Чемпіонату U-19

А ось юніори «Динамо», за натхненної допомоги «Ворскли», таки відірвалися від «Шахтаря»: у черговому турі кияни свій матч виграли, гірники поступилися у Полтаві

Не менш войовничою і красивою вийшла й нічия «Карпат» із «Зорею». А ще тур встановив новий рекорд поточного чемпіонату з грубощів — 5 червоних карток і 42 жовтих!

«ОЛІМПІК» — «ВЕРЕС» — 2:3 (протокол матчу)

За словами тренера олмпійців Руслана Уманця, тільки через власні помилки його команда у другому таймі відпустила суперника у відрив (0:2). Скоротивши відставання, на 83-й хвилині господарі не забили пенальті (Андрій Кравчук), а невдовзі пропустили й третій. Запізніла реабілітація Кравчука на третій компенсованій хвилині не принесла навіть нічиєї.

«СКАЛА» — «МАРІУПОЛЬ» — 0:0 (протокол матчу)

Із 75-ї хвилини стрийські хлопці мали у своєму складі на два гравці менше, та навіть тоді намагалися атакувати азовські ворота. Картати за втрачені очки гості можуть лише себе.

«ЗІРКА» — «АРСЕНАЛ» — 2:1 (протокол матчу)

Ще до перерви господарі двічі пробивали пенальті, й обидва рази Дмитро Фальковський кіпера переграв. Каноніри спромоглися лише на 20 хвилин вирівняти рахунок, вдруге зрівняти його не змогли. Та й проблематично було: догравали матч кияни у меншості.

«СТАЛЬ» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 1:1 (протокол матчу)

Юніори з Кам’янського у вже майже рідному Лютежі спромоглися на маленький подвиг, хоча й програли перший тайм. Утім, героїчна нічия не вберегла команду від падіння на передостанню сходинку: її обійшла саме «Зірка».

«КАРПАТИ» — «ЗОРЯ» — 2:2 (протокол матчу)

Насправді бойовою видалася нічия команд із першої п’ятірки: двічі галичани вели перед, двічі гості на характері їх наздоганяли. Як влучно підмітив керманич господарів Андрій Тлумак, «Карпати» мали змогу й вирвати перемогу, але могли й програти. Вочевидь, тільки на користь пішло зимове стажування в іспанському «Леганесі» Ременюку та Веремієнку: хлопці додають з кожним матчем, зараз забили по голу луганцям, трохи раніше разом із збірною U-19 пробилися на Євро-2018.

«ДИНАМО» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 1:0 (протокол матчу)

Традиційно непростою видалася для лідера першості сутичка з моряками, та цього разу розжитися очками у Чапаївці гостям не вдалося. Півтора тайми кияни не могли забити, аж поки Ібрагіма Суаіба не пробив інший збірник — Вікентій Волошин.

«ВОРСКЛА» — «ШАХТАР» — 2:1 (протокол матчу)

Із самого початку не все йшло за планом авторитетних гостей, та все ж на першій компенсованій хвилині вони досягли успіху. Та по перерві старання полтавців не залишилися без винагороди. Спочатку у гірників вилучення отримав хавбек Меліченко, а вже через хвилину господарі зрівняли рахунок. На 90-й хвилині нападаючий Дмитро Мамро, що вийшов на заміну в середині другого тайму, забив і вирішальний гол. Хлопцеві, до речі, лише 16 років.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)