Новини
02БЕР
Сергій Борзенко: Відчуття розслаблення немає

Оборонець «Вереса» — про минулий і наступний тури, а також про виконане та невиконане завдання на сезон-2017/18

— Сергію, від часу епохального матчу з «Динамо» минуло більше півтижня. Чи всі у «Вересі» вже встигли «перетравити» емоції?

— Думаю, всі. Наступного дня після гри ми отримали короткотривалий відпочинок, і вже з вівторка повернулися до звичного режиму тренувань. Попереду наступний тур і цілий ІІ етап Чемпіонату.

— Довелося почути нарікання, що в неділю оборонна ланка рівнян допустила на диво багато позиційних помилок…

— Так і суперник у нас був який! «Кожна команда грає так, як їй дозволяють». Висококласні гравці «Динамо» змушували нас допускати похибки. Але загалом, вважаю, наша ланка впоралася.

— Після того, як рахунок став 2:1, виникло враження, що «Верес» на кілька хвилин «поплив»…

— Як сказати… Щось таке справді було. Гол Циганкова, можна сказати, ошелешив нас. Але на нашу користь пішла перерва, ми взяли себе в руки, і в другому таймі діяли спокійно.

— За «інсайдерською» інформацією, Юрій Свірков практикує неординарну для України методу підготовки, налягаючи на психології й запевняючи, що перемога на полі зароджується в голові футболіста…

— Наш наставник робить акцент на все — і на психології, і на тактиці, і на «фізиці». На все в сукупності. Так, очевидно, й повинен робити сучасний тренер.

— У завершальному поєдинку І етапу «Верес» зустрінеться зі «Сталлю». Чи немає в команді відчуття розслаблення — мовляв, завдання на сезон уже виконане?

— Немає. Ми виконали завдання лише на першу частину Чемпіонату. А потім перед нами буде десяток відповідальних турів. Треба рухатися далі й прагнути досягти ще більшого.

— Більшого — читай: єврокубків? Є в клубі та серед футболістів розуміння, що команда впритул наблизилася до історичного звершення?

— Є. Вважаю, все в наших руках. Ми вже чимало досягли і просто зобов’язані не зупинятися.