Новини
19ЖОВ
Нове обличчя «Карпат» у Мережі

Львів’яни презентували оновлений Інтернет-сайт, який вартий найвищої оцінки

Вчора ФК «Карпати» представив офіційну сторінку в Інтернеті в оновленому вигляді. Адреса веб-ресурсу змінилася косметично — www.fckarpaty.com, утім, виконано його на зовсім іншому рівні.

Тепер сайт «зелено-білих» є зразком спортивного веб-ресурсу найвищого світового рівня: приємний і сучасний інтерфейс; проста й зручна навігація; гармонійне співвідношення між «звичайною» та мобільною версіями; виняткова інформаційна насиченість тощо.

Таким чином львівський клуб здійснив іще один вагомий крок у справі просування свого бренду та його модернізації в дусі останніх міжнародних тенденцій! Окремо варто згадати працю всього клубного колективу над одним із підрозділів сайта — «Історією»: про кожен рік існування «Карпат» є текстова інформація плюс фото!

Взагалі оновлення веб-сторінки львівського ФК знаменує собою продовження приємної тенденції — за останні кілька місяців те ж саме зробив кожен третій клуб УПЛ. Це означає, що провідні українські ФК стежать за світовими тенденціями і намагаються відповідати їм!