Новини
19ЖОВ
Зірки УПЛ: Валерій Федорчук

Центрхав, який по-новому розкрився в Рівному

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.

Півзахисника «Вереса» характеризує експерт Ігор Яворський:

Характеристика. Центральний півоборонець, який, після не зовсім вдалого періоду в «Динамо», по-новому розкрився в Рівному. Я працював із ним, добре знаю, на що він здатний, тому мені приємно, що Федорчук знову почав грати яскраво.

«Плюси» в грі. Працездатність. Помірна жорсткість. Великий обсяг виконуваної роботи. Окрім оборонних функцій, Валерій здатен зробити гострий пас у напад.

«Мінуси» в грі. Схильність до травм (що, зокрема, дуже завадило йому в Києві). Швидкість. Деяка вайлуватість (Федорчук, сказати би, «тягучий» гравець).

Перспективи. Є футболісти, які розкриваються в будь-якій команді, а є такі, яким треба знайти свою. Здається, Валерій знайшов таку. Бажаю йому затриматись у «Вересі», розвиваючись разом із клубом.