Новини
21КВІ
ШАХТАР — ВОРСКЛА — 4:2

У видовищному матчі донеччани перемагають полтавців

Пам’ятаючи поразку від «Динамо» минулого туру, підопічні Фонсеки почали «з місця в кар’єр», із перших же хвилин задавши тон на весь матч.

І понеслося…

У першому таймі «гірники» впевнено контролювали хід подій, причому більшу частину ігрового часу перебуваючи на половині поля «Ворскли». Полтавці ж, попри запевняння їхнього голкіпера напередодні, мали доволі розгублений вигляд, фактично не встигаючи за переміщеннями виконавців опонента.

Не дивно, що донеччани відносно швидко відкрили рахунок завдяки зусиллям Марлоса. Й надалі продовжували розхитувати полтавські редути…

По перерві взагалі почалося щось неймовірне!

Коли на 51-й хвилині господарі поля зробили рахунок 3:0, багатьом здалося, що доля матчу вирішена. Та щ цим не погодилися гості, котрі почали грати в незвичній для себе — атакувальній — манері.

Відтак — 3:1, 3:2… І при цьому — значна кількість моментів у «гірників», які вони ніяк не могли реалізувати. Один Кайоде міг забити щонайменше кілька разів…

Логічним підсумком цього стала завершальна крапка у вигляді четвертого гола донеччан. 4:2 — у поки що найбільш видовищному матчі туру «Шахтар» перемагає «Ворсклу».