Новини
10КВІ
Огляд матчів 26-го туру чемпіонату України U-21

Тільки перший поєдинок, що відбувся ще у четвер, завершився перемогою однієї з команд

У цілому ж передпасхальний тур виявився напрочуд мирним, суперники, ніби змовившись, не бажали засмучувати один одного напередодні Великодня.

«ЗОРЯ» — «ЗІРКА» — 2:1  (протокол матчу)

Навіть вигравши перший тайм (на 44-й Микита Ходаковський відкрив рахунок, а в перерві був замінений), кропивчани не змогли здобути бодай один заліковий бал. Лідер другої шістки не має наміру розхитувати свої позиції.

«ВЕРЕС» — «СТАЛЬ» — 0:0  (протокол матчу)

Рівненці лише на одне очко випереджали суперника, і в разі перемоги збільшували б відрив. Не склалося, «сталевари» дали бій. Утім, «Верес» таки втік від них на дев’ятий рядок, скориставшись нічийним результатом «Олімпіка».

«ВОРСКЛА» — «МАРІУПОЛЬ» — 1:1  (протокол матчу)

Підсилена відразу трьома гравцями з основи (Кулач, Сапай, воротар Ткаченко) «Ворскла» спробувала здобути першу перемогу на другому етапі, та не зуміла. Завдяки голу Кулача господарі лише втекли від поразки. За словами наставника приазовців Геннадія Орбу, гра у виконанні його команди була чи не найкращою в чемпіонаті, суперники, мовляв, показали дорослий футбол.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ОЛІМПІК» — 1:1  (протокол матчу)

Навіть маючи із 73-ї хвилини на одного футболіста менше, Андрій Ущаповський знову не програв на чолі з молодіжкою «Чорноморця». Хоча у першому таймі й довелося відіграватися, допоміг досвідчений Артем Чорній із першої команди. А ось свої снайпери — Плохотнюк із Сабліним промовчали.

«ДИНАМО» — «КАРПАТИ» — 2:2  (протокол матчу)

Уже на першій хвилині Богдан Лєднєв приголомшив гостей. На 16-й Хльобас, здавалося б, добив галичан. Виявилося, що тільки розлютив. Ще до перерви вони скоротили розрив, опісля неї встановили рівновагу. А потім мали й змогу дотиснути чемпіона, та не скористалися вилученням Булєци. Наставник киян Юрій Мороз після матчу вкотре наголосив, що запальні емоції — поганий помічник футболісту.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ШАХТАР» — 0:0  (протокол матчу)

Чудовий шанс випадав гірникам скоротити відрив динамівців до одного очка, однак проти виявилися підопічні Андрія Купцова. Більше того, вони могли навіть збільшити відставання «Шахтаря» від лідера до чотирьох очок, та на 90-й хвилині Вадим Гранчар не реалізував пенальті.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)