Новини
16ЛЮТ
Анонс 20 туру Чемпіонату УПЛ

…І 15 відсторонених

ШАХТАР — ЧОРНОМОРЕЦЬ

Уже 16 лютого розпочнеться весняна частина Чемпіонату УПЛ сезону-2017/18. Здається, настільки раннього поновлення другого етапу турніру у нас іще не було: не зорі 1990-х навіть початок березня видавався не зовсім придатним для футболу! Поновиться сезон поєдинком команд, у яких на двох сім відсторонених виконавців! У «Чорноморця» до того ж новий наставник…

Відсторонення: Петряк, Ракицький, Фред, Фомін — Бамба, Ковалець, Хобленко.

СТАЛЬ — ОЛЕКСАНДРІЯ

Перша зустріч суботи принесе протистояння команд із нижньої частини турнірної таблиці, втім, із цілком різними завданнями на сезон: підопічні Шарана все ще мають шанси пробитись у Групу 1 ІІ етапу, натомість команда Костова намагається зберегти «прописку» в еліті. Два останні очні поєдинки колективів дали однакові результати — 4:1, щоправда, на різну користь…

Відсторонення: немає — Гітченко.

ВОРСКЛА — ВЕРЕС

Тут теж матч із когорти «спробуй передбач результат». Із одного боку, сам факт завершення зимових зборів, коли від кожного клубу доречно очікувати сюрпризів (плюсових, мінусових…). З другого, зміна наставника в Рівному. З третього боку, кадри: «червоно-чорні» зазнали великих змін, «зелено-білі» доволі непогано підсилилися. Вечір суботи має пройти цікаво!

Відсторонення: немає — Кобін.

ЗІРКА — МАРІУПОЛЬ

Неділя розпочнеться двома поєдинками одночасно. У першому з них зустрінуться колективи, які багато в чому унікальні щодо проведення зимових зборів. «Зірка» — бо єдина, хто не виїжджав із України. «Маріуполь» — бо мав, сказати би, найдовші безперервні закордонні збори (майже місяць у Туреччині без заїзду на Батьківщину). Деякі експерти вважають, що тут можливі будь-які несподіванки.

Відсторонення: Драченко — Тишенко.

КАРПАТИ — ЗОРЯ

Навряд чи доцільно робити далекоглядні висновки на основі тренувальних зборів, утім, ігнорувати показники звідти теж не в усьому правильно. Якщо поглянути крізь цю призму на зустріч у Львові, можна звернути увагу на різнобій результатів як «Карпат», так і «Зорі» під час перерви. Також не забуваймо, що для Бойчишина то були дебютні зимові збори в команді.

Відсторонення: Карраскаль — немає.

ДИНАМО — ОЛІМПІК

Орієнтуючись на турнірну таблицю, тур №20 Чемпіонату УПЛ має два матчі, що претендують на статус центрального, — у Полтаві та Києві. Під час зимової підготовки «Олімпік» дуже змінився в кадровому плані, а «Динамо» перемагало у спарингах не так часто, як би хотілося. Цікавинка: три останні матчі цих команд дали однаковий результат (2:1) із перемогами на різну користь.

Відсторонення: Бєсєдін, Буяльський, Хачериді — немає.