Новини
13ЛЮТ
Škoda — автомобільний партнер Української Прем’єр-Ліги!

13 лютого відбулася презентація нового автомобільного партнера Української Прем’єр-Ліги та жеребкування другого етапу змагань чемпіонату УПЛ сезону 2017/18

У прес-конференції, яка відбулась у Президентській ложі НСК «Олімпійський», взяли участь Президент УПЛ Володимир Генінсон та генеральний директор ТОВ «Єврокар» Марина Яковлєва.

Президент УПЛ підкреслив: «Ми раді повідомити, що ТМ Škoda через свого представника компанію «Єврокар» вирішила стати автомобільним партнером УПЛ. Ми всі знаємо, що ТМ Škoda впродовж багатьох років підтримує й допомагає розвиватися спорту в усьому світі. Раді, що компанія звернула увагу і на нас і тепер буде активно підтримувати футбол в Україні. Ні для кого не секрет, наскільки непросто в нинішній час складних економічних умов знайти підтримку великого бізнесу. Škoda — автомобільний бренд зі світовим ім’ям, який із року в рік зростає й розвивається. Тому без перебільшення, ми дуже раді можливості співпраці, від якої, я впевнений, український футбол тільки виграє».

Зі свого боку, Марина Яковлєва зауважила: «Для нас є важливим кроком співпраця з УПЛ, адже це не тільки підтримка Української Прем'єр-Ліги, але й популяризація футболу, соціальних проектів, які пов’язані із залученням молоді у захопливий світ спорту, що обов’язково стане важливим етапом у вихованні цілеспрямованості, духу конкуренції та дружби. В рамках співпраці компанія «Єврокар» планує реалізувати низку проектів соціального спрямування, серед яких розіграш квитків на матчі, «День із зіркою» та інші. Деталі будуть розголошені пізніше. Головна мета цих заходів — популяризація футболу. Підтримка спортивних заходів є одним із основних напрямків співробітництва. Так, уже більше 20 років Škoda є спонсором Чемпіонату світу з хокею, партнером легендарної велогонки «Тур де Франс» протягом 14 років. І сьогодні ми бачимо початок партнерської угоди з одним із найпопулярніших видів спорту».

Після виступів Володимир Генінсон і Марина Яковлєва відповіли на запитання присутніх журналістів.

Довідка

ТОВ «Єврокар» — офіційний дистриб’ютор автомобілів Škoda в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній «Атолл Холдинг», яка є одним із провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа Škoda є однією з найбільших в Україні та визнана однією з найкращих у Європі в сфері організації роботи сервісної мережі та рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.