Новини
15ВЕР
«Фокстрот» — Генеральний партнер УПЛ!

Про це було оголошено 15 вересня на офіційний презентації

15 вересня відбулась офіційна презентація нового Генерального партнера Української Прем’єр-Ліги сезону 2017/2018 років: ним стала Торгівельна мережа «Фокстрот».

У прес-конференції, яка відбулася в Президентській ложі НСК «Олімпійський», взяли участь Президент УПЛ Володимир Генінсон та Виконавчий директор Торгівельної мережі «Фокстрот» В’ячеслав Поврознік.

Президент Української Прем’єр-Ліги підкреслив: «Важливість і необхідність партнерства складно переоцінити: вже понад три роки Україна намагається існувати в непростих економічних умовах, тому радує те, що у головного футбольного Чемпіонату країни з’явився стабільний та активний інноваційний партнер, який дарує нагоду мільйонам українських шанувальників побачити нові грані чудової спортивної гри! Наша угода з «Фокстротом» розрахована до кінця поточного Чемпіонату, проте ми сподіваємося, що вже незабаром укладемо з цією компанією довготривалий договір».

Зі свого боку Виконавчий директор Торгівельної мережі «Фокстроту» В’ячеслав Поврознік зауважив: «Основна цінність, яка нас об'єднала з УПЛ, — любов до футболу та бажання радувати українських уболівальників. За 9 місяців співпраці з УПЛ ми додамо нових фарб Українській Прем'єр-Лізі як іноваційному турніру з футболу. Ми зробимо барвистими футбольні матчі УПЛ, що відбудуться в різних містах України. А мільйони вболівальників матимуть яскраві емоції, починаючи від очікування футбольного свята, включаючи особисту залученість до спортивного шоу на стадіонах, в наших промо-зонах, під час трансляцій матчів».

Після цього присутні на презентації журналісти змогли задати запитання Володимиру Генінсону та В’ячеславу Поврозніку.

Довідка

У 2017 році «Фокстрот» став інноваційним партнером Суперкубка України з футболу-2017, який зібрав на матчі «Шахтар» — «Динамо» майже 40 тисяч вболівальників.

У 2011 — 2012 рр. ТМ «Фокстрот» реалізує партнерську програму з багаторазовим чемпіоном України ФК «Шахтар» до 75-річчя клубу під гаслом «Фокстрот вболіває — футбол перемагає» у рамках турнірів Кубку України та чемпіонату України з футболу.

З 2005 року корпоративні команди «Фокстрот» щорічно успішно беруть участь у корпоративному турнірі з футзалу на кубок ГК «Фокстрот» в м. Києві. У 2016 році команда «Фокстрот- захід» виграла кубок ГКФ.