Новини
06КВІ
Даніл Скорко: “Кубкова гра вплине на “Чорноморець”, але нам розслаблятися не можна”

Захисник “Олександрії” напередодні матчу проти “Чорноморця” поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги.

У 23-му турі VBET Ліги "Олександрія" завітає у гості до одеського "Чорноморця". Захисник гостей Даніл Скорко напередодні цієї гри відповів на декілька запитань пресслужби Української Прем'єр-Ліги.

— Даніле, у 22-му турі ви зіграли внічию з "Минаєм" - 2:2. Які висновки зробили з цього матчу?

— Головний висновок: не можна так рано розслаблятися. У будь-який момент гра може піти не за нашим сценарієм. 

— Попереду у вас матч проти "Чорноморця". Одесити в середині тижня зіграли матч 1/2 фіналу Кубка України проти "Шахтаря". Наскільки, на вашу думку, цей факт вплине на їхню фізичну форму у грі з вами?

— Я думаю, що вплив буде. Але вони так само добре пройшли зимові збори і мають хорошу форму. Прийдешній суперник провів дуже хороший матч проти "Полісся", тому я думаю, що гра буде рівною. Розслаблятися не можна.

— Як фланговий захисник, від кого очікуєте найбільшої небезпеки у складі "Чорноморця"? З ким саме вам доведеться ретельно працювати у цій грі?

— Я думаю, це Брагару та Штогрін. Два індивідуально дуже сильні гравці. Я б відзначив їхні дії у технічному плані. Це досить складні суперники.

— Штогрін також добре грає у верхових протистояннях…

— Якщо ми не будемо давати йому грати на "другому поверсі", то це не буде проблемою. Водночас, я вважаю, що він і в роботі з м’ячем дуже сильний футболіст, чудово діє на швидкості. Йому не можна давати цього робити.

— Навесні "Олександрія" стала однією із тих команд, хто приємно вражає футбольну спільноту своїми результатами. Наскільки ви задоволені своїми діями?

— Ми гарно підготувалися та чудово провели перші тури. До цієї гри з "Минаєм" все було добре, а тут ми трішки самі собі зіпсували наші результати. Проте, я вважаю, що далі буде все лише краще.

— Чемпіонат України поступово виходить на фінішну пряму. Які персональні задачі на цей відрізок турнірної дистанції ви сформулювали самі для себе?

— Таких задач немає. Головне — набирати очки у кожному матчі, а далі вже як складеться. Хочеться перемагати у кожній грі.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги.