Новини
05ЛИС
Огляд матчів 11-го туру Чемпіонату U-19

В юніорській першості наближається до завершення перше коло, на дворі листопад, а втоми у команд наче й не було…

Черговий тур вразив результативними матчами, при цьому голепади влаштовували не тільки «Шахтар» із «Динамо».

«АРСЕНАЛ» — «ЛЬВІВ» — 2:1 (протокол матчу)

Каноніри програли чотири з п’яти останніх поєдинків й відкотилися в кінець турнірної таблиці. Здолати «городян» допомогла вимушена заміна вже через півгодини гри, вийшов захисник Данило Дем’яненко і в компенсований час після кутового відкрив рахунок. По перерві Семотюк перевагу подвоїв, гості відповіли лише одного разу.

«МЕТАЛУРГ» — «ШАХТАР» — 0:5 (протокол матчу)

Залишаючись без перемог в Юнацькій лізі УЄФА, «гірники» відводять душу у вітчизняній першості. Цього разу під гарячу руку потрапили «металурги». Хоч Андресу Караско й сподобалася організація гри суперника, його хлопці запорізький захист не шкодували. Хет-трик ще до перерви освоїв Артем Бондаренко. Відзначимо й дебютний гол 17-річного захисника Олександра Драмбаєва — вихованця саме запорізького футболу.

«ОЛІМПІК» «ДИНАМО» 0:3 (протокол матчу)

Кияни забивали скромніше, але й тут є кого відзначити. Форвард юнацької збірної України U-17 Владислав Ванат проводив свій перший матч у «дорослому» турнірі, бо паралельно грає та забиває ще в ДЮФЛУ, і за кілька миттєвостей до перерви відзначився ще й дебютним голом. Справу продовжили вже лідери — Мащенко з Надольським.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» «ДЕСНА» 8:0 (протокол матчу)

Не пощастило у Головківці невдасі турніру: атакувальна ланка господарів зіграла на максимумі. До перерви тричі влучав у ворота Луців, опісля — двічі Воробчак, а 18-річний бразилець Віктор Сезар відзначався у кожному з таймів.

«ЗОРЯ» «КАРПАТИ» 0:1 (протокол матчу)

Аби втримати перше місце, львів’янам потрібна була лише перемога і вони її здобули. Попри всі атаки обох команд, м’яч вперто оминав сітку, у другому таймі луганці влучили в поперечку, а на 90-й збірник Данило Сікан пробив з дальньої відстані й рикошет від захисника приніс три очка гостям.

«ВОРСКЛА» «ВОЛИНЬ» 1:0 (протокол матчу)

Ще один напружений поєдинок завершився мінімальною вікторією, але вже для господарів. Гравці обох команд нахапали дев’ять жовтих карток, а гол спромігся забити лише 13-й номер Дмитро Мамро. «Ворскла» не тільки обійшла «Волинь», а й впритул наблизилася до першої п’ятірки.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» «МАРІУПОЛЬ» 1:0 (протокол матчу)

Стільки ж очок — 18 — набрав після звітного туру й «Чорноморець», і цього разу перемогу було здобуто не на останній хвилині, а на першій другого тайму: Смароков реалізував вихід сам на сам.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)