Новини
22ЖОВ
Огляд матчів 9-го туру Чемпіонату U-19

Повернувшись після перерви, юніорська першість відразу ж почала дивувати несподіваними результатами

Причому «відзначалися» фаворити й лідери турніру. Не зміг перемогти «Шахтар», «Карпати» взагалі були биті в Одесі, «Олександрію» майже виштовхали з першої трійки.

«АРСЕНАЛ» — «ОЛІМПІК» — 3:0 (протокол матчу)

Навіть воротар юніорської збірної України Дані Лтайф не зміг зробити рахунок пристойнішим. Хоча трималися олімпійці гідно, пропустили від майстерної атаки канонірів лише через півгодини, та все зіпсувало вилучення наприкінці першого тайму. Наприкінці другої половини гри лідери Арсеналу Громок і Сухоручко таки довели рахунок до великого.

«ВОРСКЛА» — «ДЕСНА» — 6:1 (протокол матчу)

Хоча, що таке справжній розгром, відчули на «Лтаві» чернігівські дублери. Вони також чинили спротив, навіть звели розрив у рахунку до мінімуму, та аж занадто забивний настрій був того дня у хавбека господарів Івана Бикова: на 60-й хвилині він «змайстрував» хет-трик і пішов відпочивати. Добивали гостей вже Кравчук із Кожевніковим.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ДИНАМО» — 1:4 (протокол матчу)

Здавалося б, наздогнати Олексія Сидорова із «Металурга» з його 11-ма голами буде важко, так динамівець Волошин наплював на труднощі. У поєдинку з конкурентом, котрий у разі перемоги зняв би з першого місця «Карпати», Вікентій вже до 8-ї хвилині зробив дубль. На ще один гол Скидана господарі таки відповіли пострілом Петра Луціва, та по перерві партнер Лтайфа по збірній Євгеній Ісаєнко позбавив суперника ілюзій.

«ЗОРЯ» — «ЛЬВІВ» — 0:1 (протокол матчу)

Досить несподівано поступилася в Запоріжжі «Зоря». Долю матчу вирішив сильний удар ще одного збірника Горіна, воротар луганців Рибак м’яча відбив, але на добивання першим встиг Артур Ременяк. Забив свій другий гол у чемпіонаті, і приніс галичанам першу виїзну перемогу.

«МАРІУПОЛЬ» — «ШАХТАР» — 0:0 (протокол матчу)

Одна з міні-сенсацій сталася на березі Азовського моря. Як не намагався завести підопічних Андрес Караско, вони не зуміли поцілити у ворота Павла Кравцова. Дуже активним був 16-річний півзахисник гірників і збірної U-17 Георгій Судаков, він і пробивав, і пасував, та все марно: господарі відстояли нічию.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «КАРПАТИ» — 3:1 (протокол матчу)

Навіть швидше за динамівців забили два голи у ворота гостей «моряки»: на 6-й відзначився Іванік, за хвилину — вже Плачков. У середині другого тайму галичани пропустили втретє, тож відповідь Калинчука згодилася лише для персональної статистики хлопця.

«МЕТАЛУРГ» — «ВОЛИНЬ» — 0:1 (протокол матчу)

Долю важкого протистояння між командами, що беруть участь в чемпіонаті, не маючи своїх одноклубників в УПЛ, вирішив стандарт. Точніше, підбирання після кутового: Микита Фомін з-за меж штрафного майданчика влучив точно в нижній кут.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)