Новини
08ЖОВ
Огляд матчів 8-го туру Чемпіонату U-19

Через підготовку збірної U-19 до кваліфікації чемпіонату Європи звітний тур пропускали найбільші постачальники кадрів — «Динамо» й «Шахтар»

Утім, тур хоч і вийшов куцим, та інші учасники постаралися на славу: три виїзні перемоги, двічі по 3:2, таке навіть у повному турі не щоразу зустрінеш.

«ЛЬВІВ» — «ВОРСКЛА» — 2:1 (протокол матчу)

Переможну серію з чотирьох матчів полтавців обірвало в минулому турі «Динамо», цього разу невдача спіткала хлопців Олега Краснопьорова і у Львові. Хоч Денис Галата й вивів гостей уперед, капітан «містян» Артур Ременяк на останній хвилині тайму відновив рівновагу. Переможний же гол записали на захисника «Ворскли» Корякіна, він поцілив у свої ворота.

«ОЛІМПІК» «ОЛЕКСАНДРІЯ» 0:1 (протокол матчу)

Майже годину пручалися «олімпійці», та все ж пропустили від Назарія Воробчака. Всі спроби відігратися зводилися нанівець воротарем гостей та неточністю Лева і компанії. Тож донеччани залишаються на передостанньому місці, з однією нічиєю в активі.

«ДЕСНА» «ЧОРНОМОРЕЦЬ» 1:2 (протокол матчу)

Невдачі у двох останніх турах змушували одеситів грати з аутсайдером виключно на перемогу, однак суперник виказав міцний спротив, навіть першим забив. Однак майже відразу пропустив, а у другому таймі ще раз, тож і цього разу «Десна» залишилася без очок.

«ВОЛИНЬ» «МАРІУПОЛЬ» 2:3 (протокол матчу)

І в цьому двобої сильнішими виявилися гості, хоч луцька молодіжка й забила двічі. Саме господарі поля відзначилися першими, на 20-й хвилині вони вже грали у більшості, та ще до перерви примудрилися пропустити двічі. На старті другого тайму — ще раз, цей гол Гліба Літюка і став переможним (він кращий снайпер команди, три забиті м’ячі).

«КАРПАТИ» «МЕТАЛУРГ» 3:2 (протокол матчу)

З таким же рахунком завершився й наступний поєдинок, однак тут гору взяли господарі. У запоріжців черговий гол забив кращий бомбардир чемпіонату Олексій Сидоров (11 м’ячів), та йому гідно відповів Гірний, у Максима в цьому матчі дубль. Львів’яни знову на вершині таблиці, проте у переслідувачів, «Динамо» й «Шахтаря», по два матчі в запасі.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)