Новини
03ВЕР
Огляд матчів 4-го туру Чемпіонату U-19

Після неповного минулого туру юніорські команди нарешті зібралися разом й провели повноцінний уїк-енд

За його підсумками у чільній трійці не виявилося ані «Шахтаря», ані «Динамо». Щоправда, лідери мають по грі в запасі.

«ШАХТАР» — «ЗОРЯ» — 0:0 (протокол матчу)

Готуючись до старту в Юнацькій лізі УЄФА, гірники провели корисний, за словами їхнього тренера Андерса Карраско, спаринг із футболістами першої команди «Шахтаря». Хоч і програли, але забили двічі — 2:3. Луганці такої свободи супернику не надали, й героїчно втримали нічию на чужому полі.

«АРСЕНАЛ» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 3:0 (протокол матчу)

Кращий снайпер «канонірів» Даниїл Сухоручко (3 голи) моряків пробачав і пішов з поля без забитого м’яча. Та партнери справилися й без нього, тим більш, що їм активно «допомагали» суперники: вже до 21-ї хвилини було встановлено підсумковий рахунок, двічі з пенальті поцілив Богдан Колесник.

«ОЛІМПІК» — «МЕТАЛУРГ» — 1:3 (протокол матчу)

І тут переможців виручив дубль, відзначився Андрій Гавриленко. У першому таймі відкрив рахунок, по перерві зробив його вже переможним, бо олімпійці було зрівняли, а добив господарів автогол Кобенди на 4-й компенсованій! Ця перемога вивела «металургів» на перше місце в таблиці.

«ДЕСНА» — «КАРПАТИ» — 0:2 (протокол матчу)

Чернігівці програли й третій свій матч чемпіонату, хоча й вистояли у першому таймі. Далі за справу взявся Данило Сікан, допоміг Вадим Мельнійчук і команда Романа Гнатіва повезла до Львова три очка й другу турнірну позицію, хоча потенційно саме галичани є лідерами першості, досі вони не втратили жодного пункту.

«ЛЬВІВ» — «ВОЛИНЬ» — 0:2 (протокол матчу)

І в цій зустрічі новачок дивізіону тримався довго, аж до 74-ї, поки капітан гостей Артур Рябов не забив свій другий гол у трьох матчах. Розвинути успіх вдалося лише на фатальній для господарів у цьому турі 90+4-й хвилині. Із 79-ї львів’яни грали у меншості, на червону картку напоровся один із лідерів Орест Тягло.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ВОРСКЛА» — 0:2 (протокол матчу)

Перед цим туром господарі випереджали полтавчан на одне очко, грали на рідному «ГОЛовківському» й не без підстав розраховували збільшити розрив у таблиці. Та хлопці Олега Краснопьорова у минулому турі вже відчули смак перемог, тож у перші півгодини гри вирішили долю трьох очок. Тепер вже вони випереджають олександрійців на два турнірних рядка.

«ДИНАМО» — «МАРІУПОЛЬ» — 3:2 (протокол матчу)

Завжди привабливе після сумновідомих минулорічних подій протистояння потішило й цього разу. Гості доклали зусиль, аби зіпсувати чемпіону всі нерви й звели перший тайм унічию. Та відразу ж по перерві Вікентій Волошин, а трохи згодом і капітан Євген Ісаєнко засмутили приазовців. Хоча 17-річний хавбек Олег Шамлі й дарував їм надію…

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)