Новини
03ВЕР
Огляд матчів 7-го туру Чемпіонату U-21

На відміну від основної команди свого клубу, молодіжка «Олександрії» міцно вчепилася за перший рядок й посунути звідти її поки ще нікому не до снаги

Хоча всі фаворити («Динамо», «Карпати», «Шахтар») та ще й «Арсенал» завзято напосідають.

«ВОРСКЛА» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — 3:1 (протокол матчу)

Стратегічно важливі (аби не відстати від чільної шістки) три очка були розіграні у Полтаві. Поспішаючи за ними, гравці забили всі голи ще у першому таймі. Виокремимо звитягу новачка «ворсклян» Юрія Козиренка, котрий ще донедавна захищав кольори «Динамо». Вочевидь, витративши все бажання до перерви, у другому таймі футболісти забивати не хотіли, Артем Білий навіть не реалізував пенальті.

«ДЕСНА» — «ОЛІМПІК» — 0:0 (протокол матчу)

Єдина, та ще й безголева нічия у турі, дозволила чернігівцям стати передостанньою командою першості. Хоча й досі дубль «Десни», підсилений досвідченими гравцями, не здобув у чемпіонаті жодної перемоги.

«ЛЬВІВ» — «ОЛЕКСАНДРІЯ» — 0:4 (протокол матчу)

Майже тайм із добрим кіпером Сарнавським вистояли галичани, та на першій компенсованій хвилині не менш знаний атакер Гранчар його «розпечатав». Він же (і знову у додані хвилини!) забив і наприкінці тайму другого. А між цими голами дуплетом стрільнув ще й Вітенчук.

«ШАХТАР» — «МАРІУПОЛЬ» — 3:0 (протокол матчу)

Півгодини чекали «гірники» слушної нагоди, аж поки арбітр не дав пенальті. Капітан Глагола не схибив і з чотирма голами приєднався до лав кращих снайперів турніру. Розвинули успіх ті, кому й належить: нападники Кулаков і Васілевич, для котрого цей гол дебютний у чемпіонаті U-21.

«ДИНАМО» — «КАРПАТИ» — 3:0 (протокол матчу)

Повторити нещодавню звитягу юніорської команди старшим «левам» не вдалося: вони не зачепилися у Щасливому навіть за нічию. Хоча й мали такі плани. Зруйнував їх невтомний Ісаєнко, у нього двійко голів, ще один заб’є наступного дня за Динамо U-19 Маріуполю. Також долучився до перемоги захисник Попов.

«АРСЕНАЛ» — «ЗОРЯ» — 4:3 (протокол матчу)

Найяскравіший поєдинок учасники приберегли насамкінець. При цьому зовсім не забивали знані майстри цієї справи Бриженко (у киян) й Майборода (у гостей). Та й без них знайшлося кому: на дубль луганця Повалія дуплетом відповів Сухоручко і з 49-ї хвилини все довелося розпочинати спочатку. В «Арсенала» знайшовся гідний змінник лідеру, Денис Янаков також забив двічі. Хлопці Володимира Микитина відповіли лише одним голом.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)