Новини
28СЕР
Огляд матчів 6-го туру Чемпіонату U-21

Напрочуд яскравий та багатим на голи вийшов черговий туру молодіжної першості

Олімпійці з гірниками влаштували справжнісіньке снайперське змагання, драматичний сценарій якого завершився мирною угодою. Неймовірно, але рахунок 3:3 вже у наступному двобої продублювали резервісти «Динамо» й «Чорноморця». Не відстали й колеги з інших команд, тож тур видався дуже результативним, справді святковим.

«ОЛІМПІК» — «ШАХТАР» — 3:3 (протокол матчу)

Як і належить чемпіону (котрий, здавалося, відійшов від двох поразок поспіль), гірники забили першими й досить швидко: на 7-й. Та за півгодини в рахунку вже вели господарі! Хлопці Валерія Кривенцова схаменулися, й на початку другого тайму знову наблизилися до перемоги. Та невгамовні земляки зусиллями Могіля на 73-й хвилині поділилися із «Шахтарем» лише одним очком.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» — «ДИНАМО» — 3:3 (протокол матчу)

Тут гості виявилися завбачливішими, і двічі протягом матчу вели з перевагою у два м’ячі. Та й цього киянам не вистачило, аби вгамувався Владислав Хамелюк — на його рахунку дубль, рятівний гол забив нападник Семенів. Відзначимо, дебют за динамівську молодіжку бразильця Буено, черговий матч за дубль Калітвінцева з Шапаренком, та другий гол у чотирьох поєдинках львівського новачка Юрія Шпирки.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ВОРСКЛА» — 1:0 (протокол матчу)

Вочевидь, дуже сподобалося олександрійським дублерам на горі турнірки, й наміру звідти спускатися вони не мають. Що й підтвердили черговою, хай і мінімальною перемогою. Збігло півгодини часу, і забив Богдан Литвяк, хоч надалі господарі мали ще нагоди, та саме цей гол став переможним.

«КАРПАТИ» — «АРСЕНАЛ» — 4:1 (протокол матчу)

Ніщо не віщувало такого рахунку: суперники потужно проводили початок чемпіонату, заслужено йшли в лідерах таблиці й, здавалося, були гідними один одного. На біду «канонірів», в той день спіймав кураж вінгер левів Ростислав Лях і ще до перерви забив двічі. Долучився й збірник Ременюк, тож перший тайм гості провалили 0:3. По перерві не здалися, відповіли, але знову наразилися на гольовий удар.

«ЗОРЯ» — «ДЕСНА» — 2:2 (протокол матчу)

Й тут приїжджі футболісти погребували гостинністю й відповіли на неї голом і виграним першим таймом. Хлопці Володимира Микитина схаменулися, й вказали гостям на місце, та за 5 хвилин до закінчення основного часу Олександр Шарило забив свій другий гол у матчі й привіз до Чернігова нічию.

«МАРІУПОЛЬ» — «ЛЬВІВ» — 5:2 (протокол матчу)

Олександр Бабич відпустив із першої команди до дублю Владислава Вакулу, й хлопець, що вже набрався досвіду в УПЛ та єврокубках, відзначився дублем. Між цими голами червону картку отримав кіпер Друзь, і в меншості гості пропустили ще тричі, хоча й спромоглися відповісти точними ударами Янчака та Жуліо Сезара з пенальті.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)