Новини
31ТРА
Анонс 32 туру Ліги Парі-Матч

Хто буде п’ятим у єврокубках? Хто візьме «трофей престижу»? Хто стане топ-бомбардиром?

СТАЛЬ — ВОРСКЛА

Безумовно, ключовий поєдинок із тих, які почнуться о 17.00: вирішуватиметься доля переможця другої шістки команд, а значить — «трофею престижу». Поточного сезону кам’янчани та полтавці грали між собою три рази: двічі все завершилося на користь других (1:0, 2:0), одного разу мала місце нульова нічия (тобто «Сталь» іще не забивала…). Відкриємо секрет: красивий Кубок уже полетів до Дніпра.

Відсторонення: Шабанов — Кравченко.

ДНІПРО — ВОЛИНЬ

Складно знайти правильні слова в такому випадку… Лучани не залишали елітний дивізіон із 2006 року, дніпряни — ще в чемпіонаті колишнього СРСР — із 1978-го… Найбанальніше сказати, що «життя триває», втім, саме так воно і є: «Волинь» має досвід повернення в УПЛ, а «Дніпро» — надто значний клуб для футболу України, щоби про нього «забули». Як мовиться, «зіграйте для себе і вболівальників».

Відсторонення: немає — Малінишин.

КАРПАТИ — ЗІРКА

У цьому випадку можна теж написати — «зіграйте для себе і вболівальників», правда, з іншого боку. Львів’яни зберегли прописку в УПЛ, кропивничани виконали й у чомусь навіть перевиконали завдання на перший після повернення в еліту сезон, отже, можна — й треба — очікувати матчу без тиску турнірного результату, а значить — із експериментами, новими футболістами й забитими м’ячами.

Відсторонення: Худобвяк, Голодюк — Перейра.

ДИНАМО — ЧОРНОМОРЕЦЬ

Перший топ-матч серед тих, які стартують о 19.00, адже на кону дві дилеми: чи зможуть одесити вийти в Лігу Європи і чи втримає нападник киян Ярмоленко найвищу позицію в змаганні бомбардирів? Паралельно розпочнеться зустріч в Олександрії з аналогічним списком дилем: підопічні Шарана борються за єврокубки, а один донецький форвард має чудові шанси на лаври «короля стрільців».

Відсторонення: Гармаш — Ковалець.

ЗОРЯ — ОЛІМПІК

Здавалось би, поєдинок без турнірного навантаження — «Зоря» третя, «Олімпік» у континентальних змаганнях, однак насправді все не зовсім так. До прикладу, наставник луганців уже запевнив, що його команда святкуватиме «бронзу» по завершенні чемпіонату, тренер донеччан аналогічно має намір на хорошому акорді завершити сезон-2016/17. І ще це нагода в офіційному матчі перевірити резерв.

Відсторонення: Чечер, Харатін — немає.

ОЛЕКСАНДРІЯ — ШАХТАР

Ліга Європи, боротьба за звання найкращого голеадора… Вирішено ще далеко не все, тому як господарі, так і гості полегшено зітхнуть не раніше дев’ятої години вечора середи. Зрозуміло, особливо напружене становище у підопічних Шарана: торік вони спробували смак єврокубків, їм сподобалось, і сьогодні все, що стосується «продовження бенкету», залежить від них самих.

Відсторонення: Микицей, Чеботаєв — Марлос.