Новини
21ТРА
ОЛЕКСАНДРІЯ — ЧОРНОМОРЕЦЬ — 1:1

Усе йде до того, що доля п’ятої путівки в Лігу Європи визначиться в 32 турі

Винятково напружений і драматичний матч побачили глядачі на стадіоні «Ніка». «Ніхто не хотів програвати», а значить — втрачати шанси на європейський сезон-2016/17, від того було багато боротьби і силових зіткнень, а підсумкову нічию слід визнати справедливим результатом. За його наслідком у одеситів та олександрійців залишилося порівну очок, і дуже ймовірно, що п’яту перепустку в Лігу Європи клубам доведеться розіграти в завершальному турі чемпіонату.

…Підопічні Шарана, підтримувані домашніми трибунами, більше володіли м’ячем і набагато частіше влучали у ворота. У першому таймі на допомогу їм прийшов іще один фактор — вилучення футболіста «Чорноморця» за дві жовті картки. Проте підопічні Бабича трималися стійко, вкотре підтвердивши наявність у себе характеру.

Більше того: провівши в меншості майже 50 хвилин (із 25-ї по 73-ю), одесити навіть відкрили рахунок! Щоправда, ненадовго, олександрійці, хоч і з пенальті, зрівняли його.

Та не більше: після фінального свистка на табло «Ніки» продовжували горіти дві одинички, що слід визнати успіхом «Чорноморця».