Новини
26КВІ
ШАХТАР — ДНІПРО — 1:0

У фіналі битви за Кубок нас знову очікує Класичне!

Якщо перший півфінал у Миколаєві позначився рваним ритмом — матч поділився на кілька різних фрагментів, то зустріч у Харкові виглядала набагато рівнішою. По суті, всі 90 хвилин проходили під доволі відчутним домінуванням «Шахтаря» (особливо щодо володіння м’ячем), «Дніпро» тримав оборону (тут треба відзначити дії кіпера Луніна), але в підсумку виграв фаворит.

Уже в стартові 20 хвилин воротар команди Михайленка змушений був зробити кілька сейвів. Опісля гості дещо відсунули гру зі своєї половини поля, чому значною мірою підсобив академізм, із яким «гірники» організовували атаки, — дніпряни легко їх «гасили».

По перерві донеччани відчутно додали у швидкості, кількість моментів у їхньому виконанні зросла, тому не дивно, що перше — і єдине, як з’ясується пізніше, — взяття воріт не забарилося: за наслідком неймовірно красивої комбінації, яку Марлос почав і потім довів до блиску пасом п’яткою, Тайсон ударив низом у правий від воротаря кут відкрив рахунок.

Підопічні Михайленка дуже старалися переламати хід подій, але класу й досвіду молодій команді не вистачило: вшосте поспіль «Шахтар» переграє «Дніпро» на півфінальній стадії.