Новини
26КВІ
МИКОЛАЇВ — ДИНАМО — 0:4

Кияни — перші фіналісти Кубка України сезону-2016/17

…Чимось це нагадувало початок 1990-х, перші роки національного чемпіонату, коли гранди футболу України приїжджали у міста, які досі бачили тільки друголіговий футбол і для яких приїзд грандів був величезною подією. Сьогодні такою подією для Миколаєва став приїзд «Динамо»: місто пережило справжній футбольний бум, який, вочевидь, зіпсував один фактор — підсумковий результат на табло.

Причому, за певного збігу обставин, усе могло скластись інакше. До 45+1 хвилини рахунок у матчі не був відкритий. А на початку другого тайму, коли кияни перемагали — 1:0, миколаївці створили два (!) стовідсоткові моменти, в яких гостей виручили голкіпер Рудько і… фарт.

До першого гола кияни володіли ініціативою, але нерішучість на завершальній стадії атак не дозволяла їм здійснити результативну акцію. Натомість після того, як рахунок змінився на 0:2, господарі поля ніби розслабилися, великим силами пішли в атаку, за що тримали ще два пропущені м’ячі.

При цьому всі залишилися при своїх: фаворит пройшов далі, команда першої ліги отримала оплески своєї публіки, схвальні відгуки всієї футбольної України та, сподіваємось, інтерес із боку місцевої влади.