Новини
23КВІ
СТАЛЬ — ЗІРКА — 1:0

Кам’янчани стають фаворитами боротьби за «Трофей престижу»

Як то кажуть, нічого не передвіщало…

Дуже динамічний і дуже жорсткий — ось два визначення, які найкраще характеризують зустріч на стадіоні «Метеор». Причому, що парадоксально, жодне з цих визначень не стосується першого тайму: тоді й швидкості були повільніші, й карток показано всього дві.

А після перерви…

Арбітр Пасхал 12 разів витягував картки жовтого кольору, одна з яких, показана героєві гри проти «Динамо» Есеолі, перетворилася на червону. «Найгарячішим» періодом поєдинку були півгодини із 49-ї по 77 хвилини: тоді було винесено 9 попереджень! У середньому одне на три хвилини!

Попри це, загальне враження від матчу залишилося переважно позитивним: і господарі, й гості намагалися швидко доставляти м’яч у чужий штрафний майданчик, демонструючи явну волю до перемоги. У підсумку три очки взяли підопічні Кучука, втім, є підозра, що найбільше цьому посприяло якраз вилучення кропивничанина.

Бо загалом у всіх компонентах «Зірка» ні в чому не поступалася «Сталі». Й напевно відстояла би нічию — це щонайменше. Втім, «малювати» пенальті — річ погана: таким чином можна «нарватися» на жовту (за симуляцію), а та може бути другою, тобто перетворитися на червону, і значить — твоя команда залишиться в меншості.

Тому й програє…