Новини
14КВІ
ЗОРЯ — ДИНАМО — 0:1

Луганці ще більше віддаляються від киян

Все-таки дивовижно, наскільки багатий на різноманітні «сюжети» футбол! Як приклад — протистояння «Зорі» та «Динамо» в поточному сезоні: щоразу це були зовсім різні матчі.

Наприклад, нинішній мало в чому був схожий на той, який відбувся тут-таки, в Запоріжжі, наприкінці лютого. Тоді гості майже весь поєдинок, від перших до останніх хвилин, грали з позиції сили, не втомлюючись контролювати хід гри. Сьогодні все було інакше: на правах господаря поля луганці зразу захопили ініціативу, по суті, не віддаючи її до фінального свистка. Натомість кияни цілеспрямовано зосередилися на контратаках, створили не так уже й багато моментів і, врешті-решт, виграли.

Виграли за рахунок єдиного гола Гармаша, котрий навесні перетворився на футболіста №1 команди (хочеться вірити, що Денис, нарешті, почав розкриватися, реалізовуючи свій талант, але наскільки це правда, побачимо з часом).

Після того, як підопічні Реброва відкрили рахунок, вони стали ще уважніше й щільніше грати в обороні, яка в другому таймі майже не давала збоїв. Що й забезпечило динамівцям стратегічно важливий виграш у Запоріжжі.