Новини
08КВІ
СТАЛЬ — ВОЛИНЬ — 2:0

Кам’янчани дотискають лучан

У контексті нинішнього сезону, розмірковуючи про «Волинь», найчастіше доводиться говорити про дві речі. Перша: у лучан наймолодший склад Ліги Парі-Матч, що накладає відбиток на результати команди. Друга: фактично в жодному поєдинку підопічні Кварцяного не поступаються суперникам за грою, але в підсумку все ж програють, отож перебувають на останній сходинці таблиці.

Про все це можна говорити й у контексті нинішньої зустрічі. З одного боку, «Волинь» знову не програла за цілісністю ігрових дій, за самовіддачею, за продуманістю тактичного малюнку. З другого — очок знову не набрала: «Сталь» дотиснула гостей наприкінці поєдинку, скориставшись, знову-таки, молодістю опонента й усім, що звідси випливає (зокрема, йдеться про те, що молоді колективи часто здають фізично, бо гравці не мають досвіду економії сил).

Окремим реченням згадаємо нападника кам’янчан Карікарі: він не просто забив два дуже сході м’ячі (на швидкості втікаючи від захисту, перегравав голкіпера), не лише забезпечив своїм партнерам три бали, а й усерйоз уклинився в змагання бомбардирів.