Новини
03КВІ
КАРПАТИ — СТАЛЬ — 2:0

У дербі білоруських тренерів гору взяв Дулуб

Будь-які серії рано чи пізно завершуються — як неприємні, так і приємні. Завжди прикро, коли стикаєшся з другим варіантом — його сьогодні пережила команда з Кам’янського.

До нинішнього матчу «Сталь» мала чудові показники виступів навесні — на рівні з «Шахтарем», але в п’ятому поєдинку під керівництвом Кучука таки втратила очки. Більше того — програла.

Причому, що цікаво, цифри свідчать на користь гостей: вони більше володіли м’ячем — 53/47%, частіше били по воротах — 10/8; лише за кількістю ударів у ствір показники рівні — 3/3. Сіль у тому, що «Карпати» з отих трьох ударів два втілили в голи, натомість гості — жодного.

Треба зауважити, що львів’яни зіграли в уже «фірмовому» за часів Дулуба стилі — на контратаках і від оборони. На їхню користь пішов відносно швидкий перший гол, а в другому таймі те, що «Сталь», на подив багатьом, не проявляла достатньої активності, щоби змінити хід гри.

Відзначимо, що обидва м’ячі на рахунку Гладкого: з таким темпом Олександр може повернутись у коло кандидатів до національної збірної.