Новини
18БЕР
СТАЛЬ — ОЛЕКСАНДРІЯ — 4:1

Майстер-клас від тренера Кучука

Тим, хто постійно скаржиться на «невисокий рівень чемпіонату», на те, що «турнір нецікавий», треба передивитися цей поєдинок. Причому бажано кілька разів. Аби зрозуміти, що, по-перше, все далеко не так, як інколи видається, по-друге, наскільки все-таки неймовірна річ — футбол!

Тут було все: п’ять забитих м’ячів, інтрига (господарі поля, вигравши з розгромним рахунком, першими пропустили), чудові комбінації, а головне — справжня битва двох дуже сильних у тактиці тренерів, які під час матчу невимушено змінювали модель гри.

Причому цю «цукерку» глядачі мали змогу споживати від першої до останньої хвилини. Почалася зустріч із активних дій, продовжилася неймовірною багатоходівкою, за наслідком якої «Олександрія» забила (якщо брати до уваги саме комбінацію, то гол Старенького — однозначно №1 у сезоні!), швидким перехопленням ініціативи «Сталлю», відтак двома її голами, деяким заспокоєнням посередині другого тайму й, урешті-решт, двома «контрольними» від підопічних Кучука. Тих, які навесні взяли 10 очок із 12-ти — стільки, скільки «Шахтар»!

А тепер уявіть, якби «Сталь» виступала вдома, на новому стадіоні в Кам’янському, за присутності своїх глядачів, і так фантастично перемогла, і продемонструвала такий рівень гри…