Новини
18БЕР
ВЕРЕС — ЗОРЯ — 0:1, ОЛЕКСАНДРІЯ — КАРПАТИ — 1:1

«Поєдинок відбудеться за будь-якої погоди»

За останній тиждень в українському сегменті соцмереж чи не найпопулярніший мем виглядає так: «Я ненавиджу зиму!» Цим способом громадяни нашої держави реагують на те, що сьогодні, в другій половині березня, погода далеко не весняна. Футбольні вболівальники мають подвійне право нарікати на зиму…

Як у Львові, так і в Олександрії поєдинки відбувалися не просто за складних умов — за вкрай складних. І там, і там безперервно йшов густий сніг, розмітку на полі кілька разів чистили безпосередньо впродовж матчів, а якість футболу, звісно, теж «не залишилась осторонь».

Адже зрозуміло: за таких умов, на таких полях і при такому «антуражі» не може бути надвидовищної гри. Тут уже на передній план виходять характер, клас і… певне везіння.

Припустімо, рівна зустріч у Львові завершилася на користь «Зорі», яка єдиний гол провела з пенальті: хтозна, можливо, на ідеальному газоні Приймак не збив би Громова в схожій ситуації. Паралельно в Олександрії господарі відкрили рахунок, гості, діючи дуже активно (особливо треба відзначити атакувальну зв’язку Карраскаль — Швед), не знітилися, зуміли зрівняти, а в компенсований час навіть мали змогу вийти вперед, але той же Швед не влучив.

Що цікаво, в той же компенсований час у Львові рахунок міг стати 1:1, коли Карасюк бив карний удар метрів із 17-ти. Втім, вище воріт…