Новини
16БЕР
Анонс 24 туру Чемпіонату УПЛ

Два матчі в суботу, чотири в неділю

ЧОРНОМОРЕЦЬ — СТАЛЬ

Після 23 туру в турнірній таблиці Групи 2 склалась унікальна ситуація: дві команди — «Олександрія» та «Олімпік» — ведуть боротьбу за Трофей престижу, й чотири колективи — «Зірка», «Чорноморець», «Карпати» і «Сталь» — намагаються зберегти «прописку» в еліті. Причому між останнім квартетом очковий розрив мінімальний, тому кожним ігровим пунктом треба дорожити.

Відсторонення: немає — немає.

ОЛІМПІК — ЗІРКА

Зазнавши доволі несподіваної поразки від кам’янчан на вихідних, клуб із Кропивницького ще більше ускладнив собі боротьбу за виживання. За наслідком цього виникає запитання, чи зможе «Зірка» взяти очки на виїзді, тим паче в зустрічі з лідером другої шістки? Що цікаво, наразі «Олімпік» так відірвався від «Олександрії», що може якийсь час грати у своє задоволення.

Відсторонення: Еммерсон, Цимбалюк — немає.

ВЕРЕС — ЗОРЯ

У попередньому турі всі чотири колективи, яких вважають претендентами на «бронзу», втратили очки. Таким чином розстановка сил у цьому змагання не змінилась, а тому перемога в очній зустрічі внесе помітні зміни до таблиці. Як «Верес» у Києві, так і «Зоря» в Маріуполі виступили нерівно, передусім щодо якості гри. Цей фактор іще більше ускладнює прогноз щодо поєдинку в Рівному.

Відсторонення: Адамюк, Морозенко — немає.

ОЛЕКСАНДРІЯ — КАРПАТИ

На Кіровоградщині зійдуться колективи, від яких у попередньому турі очікували більшого: підопічні Шарана вдома не перемоли «Чорноморець», а хлопці Бойчишина взагалі були розгромлені «Олімпіком» — на своєму полі, знову-таки. Словом, громадськість очікує своєрідної сатисфакції, причому з обох боків, що на практиці вкрай складно реалізувати.

Відсторонення: Сітало — Акулінін.

ШАХТАР — МАРІУПОЛЬ

Команда з Півдня України має погану статистику зустрічей із клубом зі Сходу, втім, як відомо, рано чи пізно всі серії завершуються або принаймні тимчасово перериваються. «Маріуполю», з огляду на вкрай непросту турнірну ситуацію, немає куди відступати, натомість «гірники» мають доволі непоганий відрив від найближчого конкурента.

Відсторонення: немає — немає.

ДИНАМО — ВОРСКЛА

Цього року полтавці зіграли чотири поєдинки в УПЛ, маючи тривожну статистику: дві перемоги — обидві мінімальні, дві поразки — обидві з великим рахунком. Остання з них мала місце минулими вихідними в зустрічі з «Шахтарем». Тепер на «Ворсклу» чекає поєдинок із другою командою Чемпіонату. Торік, влітку, була пам’ятна нічия 0:0.

Відсторонення: немає — немає.